Skocz do zawartości

Wymiana linkiem ze stroną w filtrze

orzech_85

Rekomendowane odpowiedzi

Testów nie robiłem ale ...... na tzw "zdrowy rozum" zależy za co dana strona dostała filtr i czy go dostała naprawde bo ostatnio obserwuje "filtrowego pierdolca" :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wydaje mi się lecz również nie testowałem iż nie powinno gdyż nie jesteśmy wstanie każdą stronę sprawdzic czy ma filtra... Katalogi maja filtry, blogi również a mimo to wiekszosc tam wpisy dodaje z wiekszym badz mniejszym powodzeniem...

Zreszta w dzisiejszych czasach wszystko szkodzi ;)

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

ja właśnie przeprowadzałem test dotyczący linków z zafiltrowanej strony, ale mi akurat wyszła z filtra chyba po pół roku ;) Zobaczymy czy na stałe, czy tylko na trochę.

...ale też myślę, że nie szkodzi

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności