Skocz do zawartości

Zróżnicowanie Anchorów

richti007

Rekomendowane odpowiedzi

Wszędzie czytam o tym, że należy linkować nie tylko do strony głównej ale i do podstron oraz, że należy zadbać o to, aby anchory były zróżnicowane.

Może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy takie zróżnicowanie anchorów jest wystarczające.

Przekład:

kubek wody

kubek zimnego mleka

wytrzymaly kubek

goracy kubek herbaty

styropianowy kubek

Przyklad moze smieszny ale to mi akurat przyszlo do glowy :D . Chodzi mi w kazdym razie o to, ze anchory sa moim zdaniem rozne, natomiast w kazdym z nich wystepuje slowo "kubek" . Czy takie zroznicowanie jest tolerowane przez Gugla?? Pytam poniewaz w taki wlasnie sposob linkuje bardzo mloda domene. Mam jednak efekt taki, ze po zakonczeniu FSB strone wywalilo mi poza TOP 500 wlasnie na slowo "kubek" analogiczne do przykladu powyzej. Inne frazy praktycznie mnie nie interesuja ale stworzylem wieksza liczbe anchorow tylko dlatego, zeby nie wpakowac sie w filtr. Z iloscia linkow na pewno nie przesadzilem. Efekt pasuje idealnie do Piaskowinicy Gugla (Sandbox) ale chcialbym sie upewnic, czy na pewno w taki sposob jak powyzej moge linkowac swoja stronke. Nie jestem specjalista wiec prosze sie nie smiac :)

Z gory dziekuje za pomoc...

Wszędzie czytam o tym, że należy linkować nie tylko do strony głównej ale i do podstron oraz, że należy zadbać o to, aby anchory były zróżnicowane.

Może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy takie zróżnicowanie anchorów jest wystarczające.

Przekład:

kubek wody

kubek zimnego mleka

wytrzymaly kubek

goracy kubek herbaty

styropianowy kubek

tak

Analiza i dobór słów kluczowych do strony internetowej

Marketing internetowy dla firm

Dobrze rozumujesz ale warto też z czasem pomyśleć o frazach z odmianą słowa kubek jak szklane kubki, kubki do herbaty, sprzedaż kubków itp

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Czy takie zroznicowanie jest tolerowane przez Gugla?

Bardziej naturalnie dla Google będą wyglądały anchory także z odmianami plus oczywiście to co dodał outofmatrix - linkuj także na to jedno słowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności