Skocz do zawartości

Błąd, czy niefart? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Katalog https://www.republikas.pl

skrypt katalogu otwarty.pl mini mod v2.0

hosting: NetArt

Problem:

Błędne (nieistniejące) podkategorie do który dodawane są wpisy np. Zobacz Tutaj , kategoria: "Biznes, ekonomia / Koty rasowe" nie istnieje, po kliknięciu na nią wchodzimy do kategorii:"Przyroda i Zwierzęta » Koty rasowe", ale wpisu, oczywiście tam nie ma :)

Czy ktoś już miał ten problem? Jak to naprawić?

A tak w ogóle, to dzięki skrypt jego twórcom :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Ja tu widzę dwa rozwiązania, albo coś namieszałeś z wpisami a dokładniej w tabeli relacji, albo..

wpis został dodany przez jakąś dodawarkę... co zauważyłem, w swoich katalogach,

gdzie zdarzają się wpisy dodawane do nieistniejących kategorii/podkategorii.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

hmmm...

Stawiam na dodawajkę, ale jak to możliwe?

W końcu chyba nie można dodać do nieistniejących kategorii

Trochę obawiam się jakiegoś błędu w bazie danych.

Wygląda na to że będę musiał ręcznie to przekopać, no i znaleźć sposób na wykopanie robotów. Co prawda katalog ma na razie zapełnioną stopkę, ale zamierzam go traktować poważnie i poważnie moderować :)

Dzięki Mar za szybką odp.

Pozdrowienia

Jeszcze raz,

Sorry za następny post pod swoim własnym, ale sytuacja uległa zmianie i w ten sposób na liście postów będzie widać że pojawiło się coś nowego.

Wygląda na to, że coś namieszało się w bazie danych, dziś przejrzałem dokładniej katalog i problem jest z wpisami co do których jestem pewien że było ok ;)

Ogólnie widzę że zdarzają się kłopoty w relacjach skryptu z bazą - klasyka to np. niezgodność ilości wpisów z rzeczywistością. Być może przy dodawaniu kategorii coś sobie kliknąłem dwukrotnie :(

Przy próbie dodania strony do katalogu kategorie wyświetlają się prawidłowo i dodaje się do prawidłowych kategorii.

Pozostaje mi chyba przemoderować istniejące już wpisy i modlić się żeby te nowe wpadały w te kategorie w które należy.

Nie chciałbym zaczynać od zera, sami wiecie ile zajmuje moderacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności