Skocz do zawartości

AdSense dla wyszukiwania

not_available

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiecie może jak zrobić AdSense dla wyszukiwania z dwoma radio buttonami?

Jeden przeszukiwałby moją stronę, a drugi "hulał" po całym necie. Coś podobnego jest na SprawnyMarketing po prawej.

No nie mogę nigdzie tego znaleźć. Będę wdzięczny za pomoc.

EDIT: Kurde, pomyliłem chyba dział. W razie zastrzeżeń proszę admina o przeniesienie do Google AdSense.

lubisz tatuaże? zobacz galerię: tatuaże. Dodaj tatuaż i oceniaj tatuaże innych! Forum oraz galeria wzorów tatuaży.

Taką wyszukiwarkę można było wygenerować u siebie w panelu AdSense, ale od czasu jak zmienili ją jako:

AdSense dla wyszukiwania Ulepszone!

Już nie ma takiej opcji, ja na swoich stronach nadal mam z dwoma butanami.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 4 miesiące temu...

Witam,

a ja mam pytanko, jak zrobić, żeby wynik wyszukiwania AdSense pojawił się w ramce w forum, tak jak jest na tym forum? Moje forum jest na skrypcie MyBB, generuję kod w instalatorze Google wybierając opcje:

"Otwieraj wyniki w mojej witrynie / Wprowadź adres URL, pod którym będą wyświetlane wyniki wyszukiwania.. (tu wpisuję adres strony głównej forum)"

i ten drugi kod, który ma być na docelowej stronie wyników wyszukiwania wklejam na stronę główną.

Jak dam "Szukaj" to strona się odświeża ale nie ma wyników.

Macie pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności