Skocz do zawartości

Jak zarabiacie?

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

- na programach PPC - glownie robiac spamy pod setki/tysiace keywordow i zarabiac na sprzedazy ruchu pozyskanego z SE... tutaj jest gwarancja, ze za caly traffic jaki zdobedziemy bedzie nam zaplacone... nie musimy dbac o prowadzenie i utrzymanie jakiegos serwisu, tematyka jest dowolna, itp... mozna osiagnac bardzo dobre wyniki w stosunkowo krotkim czasie...

- programy partnerskie kasyn... tutaj dostajemy % od tego co ludzie przegraja w kasynach, a jak wiadomo ludzie przegrwaja wiele... tutaj tez jest dobra kasa do wyciagniecia, ale podstawa jest traffic z wyszukiwarek...

jak widac wszystko rozbija sie o traffic z wyszukiwarek... jesli potrafisz pozycjonowac / spamowac (to tez pozycjonowanie, tylko ze na wieksza skale) to jestes w stanie zarobic na wszystkim...

o ile feed zapłaci bo zawsze ma możliwośc żeby nie zapłacić - jeśli np stwierdzi że SPAM dotyczacy keywordów jest zbyt "natarczywy" tzw targetting i wtedy kiszka ;) no money no honey ...

Z kasyn owszem można co nieco wyciagnąć zwłaszcza jeśli chodzi o program partnerski (dopiero w to wchodzę)...

poza tym oprócz zarobku są tez wydatki które zawsze 3ba uwzględnić ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
o ile feed zapłaci bo zawsze ma możliwośc żeby nie zapłacić - jeśli np stwierdzi że SPAM dotyczacy keywordów jest zbyt "natarczywy" tzw targetting i wtedy kiszka ;) no money no honey ...

Z kasyn owszem można co nieco wyciagnąć zwłaszcza jeśli chodzi o program partnerski (dopiero w to wchodzę)...

poza tym oprócz zarobku są tez wydatki które zawsze 3ba uwzględnić ;)

82556[/snapback]

Albo mi sie wydaje albo wlasnie o targeting chodzi. Moga nie zaplacic tylko jesli puszczasz na dane slowa ruch o innym targecie.

W kasynach da sie zarobic tylko na pp. Bo na wygrana bym raczej nie liczyl - zwlaszcza w internetowym.

Wydatki w porownaniu z zarabianymi kwotami sa niczym :-) Na szczescie :-)

czesc

Ja zarabiam prowadząc firme która zajmuje się budową serwisów www oraz różnych aplikacji bazodanowych. Początki nie były łatwe więc brałem co się dało ( w 2004 roku - 24 serwisy powstały ). Czasem trafi się jakaś prezentacja MM, outdoor dla jakiegoś polityka, a nawet pełne ID dla firmy <-- to jednak jest margines. W tym roku, od kilku miesięcy skupiłem się na pozycjonowaniu i świadcze te usługi swoim stałym klientom oraz coraz częściej nowym, z zewnątrz. Na dzień dzisiejszy pozycjonujemy około 140 słów/fraz kluczowych. Proste frazy i niezyt konkurencyjne ( do 1 000 000 wyników wg. google ) pozycjonuje własnymi zasobami, większe projekty zlecam na zewnątrz.

I tak jakoś leci .... jestem w stanie utrzymać z tej pracy firme ( biuro, oprogramowanie, kilku pracowników, samochód, paliwo, telefony itp ) oraz dom ( 2 ka dzieci, kobieta, czasami jakieś wakacje ...itp ) Nie ma rewelacji ale .... bede szedłw zaparte - to naprawde zajefajna branża.

mam 27 lat ...

don

Prosty schemat: wlasny serwis www (nisza rynkowa, ciekawy pomysl) > wypozycjonowanie strony wsrod konkretnej grupy docelowej > przelozenie ilosci osob odwiedzajacyh serwis na realne pieniadze (czy to bedzie reklama na twoim serwisie, płatny dostęp, sms). Czyli... ciezka praca nad wypozycjonowaniem swojej ciekawej strony = możliwość zarobienia w przyszłości fajnej kasy. (oczywiscie pomijam wszelkie biznesy typu 10 euro/miesiac itd.)

Bo faktycznie największe pieniądze obecnie robić chyba można tylko na pracach programistyczno-graficznych. Tyle że trzeba być w tym niezłym sztukmistrzem :-P . Niestety - większość robi to na lewo bez zarejestrowanej działalności gospodarczej

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Bo faktycznie największe pieniądze obecnie robić chyba można tylko na pracach programistyczno-graficznych. Tyle że trzeba być w tym niezłym sztukmistrzem :-P . Niestety - większość robi to na lewo bez zarejestrowanej działalności gospodarczej

85323[/snapback]

Bez działalności gosp. nie zbijesz na tym największych pieniędzy, bo żadna poważna firma nie zamówi u Ciebie witryny czy innej aplikacji...

Tworzenie witryn/etc jest jednak faktycznie dochodowym interesem, jednak z pewnością nie jedynym, na którym można zarobić w sieci..

Jesli chodzi o www szansa jest dla tych, ktorzy znaja sie nie tylko na grafice i programowaniu ale przede wszystkim na biznesie. Duze firmy coraz czesciej przebudowujac swoje www poraz 3 lub 4 szukaja coraz ciekawszych i..... coraz tanszych ofert. Mozna jeszcze powyciagac kilku ciekawych duzych klientow znanym agencjom... trzeba "tylko" byc w swoim fachu swietnym:))

• 2 tygodnie później...

hehe programowanie i grafika to grosze w porownaniu z SEO :D

https://www.umaxlogin.com/user_signup.php?referer=avantura Foreva ;)

tylko nie zagladajcie do TOP Webmasters... ale juz jak to miejcie na uwadze - do dane z 24h -

Todays TOP Webmasters a nie za miesiąc.

jak ktoś będzie miąl jakieś pytania - PM me

A co sądzicie o umowach z agencją reklamową ?

91692[/snapback]

wiesz... ja nie jestem dobrym przykładem ponieważ sam prowadzę agencje ale dla młodego człowieka który ma warsztat, zaplecze i umiejętności pozycjonowanie klientów agencji jest extra.

Zakładając że masz 15 - 21 lat, skończyłeś szkołe, potrafisz pozycjonować ale nie masz bladego pojęcia na temat pozyskiwania i obsługi klienta to rozpocznij współprace z agencją.

Jeśli masz 5 k na start ( samochód, garnitur, biuro, telefony, oprogramowanie ) sam spróbuj otworzyć firkę i powalcz na głębokiej wodzie,

Jeśli masz 5 k na start ( samochód, garnitur, biuro, telefony, oprogramowanie ) sam spróbuj otworzyć firkę i powalcz na głębokiej wodzie,

91720[/snapback]

To wszystko za 5k? Chyba mowisz o euro chociaz to tez troche malo, ja wydalem ok. 10k na samo oprogramownie...

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

- fiat 126 p - 1000 pln

- windows xp - 400 pln

- garnitur 200 pln

- komórka / mc - 200 pln

- pokój w biurowcu 400 pln

Za 5 tys można uruchomić firmę ponieważ sam to zrobiłem 5 lat temu. Oczywiste jest to, że jak masz 5 tys euro robi się to dużo sprawniej i przyjemniej ale pisząc mojego poprzedniego posta, stawiałem się na miejscu człowieka na początku studiów, bez grosza od starych a chcącego coś w życiu osiągnąć.

windows xp - 400 pln

No jesli to Ci wystarcza :), wszystko zalezy od tego co chcesz robic ja musialem niestety kupic photoshopa i pare innych drozszych programow.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności