Skocz do zawartości

Czy Masternet psuje rynek przez swoje ceny?

all4net.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@slawek22, do tematu wątku ma dużo, a jak się firma ma to tak naprawdę raczej nie masz pojęcia...

@jez, a na koniec się okaże, że to Adrian wywołał tę dyskusję ;)

@Adrian Szczepanik, uzasadnij i pokaż w którym miejscu w moich wyliczeniach się pomyliłem...

PS: Up-selling, cross-selling itp. pomijam, bo to osobny temat...

pozdrawiam

hADeSik

Mozilla, CHDK

hADeSik że tak spytam co Ci do tego? co Ciebie interesuje polityka tej firmy ? jesteś oburzony, że przedłużenie .pl w masternet to 45zł netto ? to nie przedłużaj w masternet .pl i tyle.

Naprawdę żałośnie to wygląda jak kogoś wyliczasz.

U mnie jesteś spalony.

@hADeSik bardzo proste podstawy.. przedstawiłeś na oko przybliżenie w przypadku 1 Klient = 1 domena, a takich Klientów mamy tylko malutki ułamek procenta ze wszystkich i nie oferujemy tylko domeny lecz również inne usługi których jeszcze obecnie nie ma w ofercie.

Wspomniałeś, że płatności online nie możemy sobie pozwolić na wdrożenie, a jednak są dostępne.

Nie odpowiada Ci oferta MasterNET.pl, boisz się że za tanio?

Konkurencja jest duża i nikt nikogo na siłę nie ma zamiaru zmuszać do korzystania z naszych usług.

MasterNET.pl nie dokłada ani złamanego grosza do domen.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

@slawek22, do tematu wątku ma dużo, a jak się firma ma to tak naprawdę raczej nie masz pojęcia...

Wiesz jak firma istnieje od 2004 roku nie jako jakiś "inkubator", agencja turystyczna czy "cuś" to chyba znaczy, że ma się dobrze, prawda?

A polityka cenowa firmy to firmy sprawa. To, że byś ty przy takich cenach nie umiał zarobić... to twój problem.

Jak widać przy takiej cenie dwóch pośredników może na tym zarobić... więc teoretycznie można by zejść jeszcze niżej.

Masz doświadczenie z firmami z inkubatora ?

Wskaż mi różnice, albo minusy posiadania firmy w inkubatorze.

Dobra, to jest znak że nie ma sensu dłużej kontynuować dyskusji - kto miał wyciągnąć wnioski na temat pytania przewodniego, dawno już to zrobił.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności