Skocz do zawartości

Jak bardzo wazny jest tytuł <title> tag?

ebinx

Rekomendowane odpowiedzi

Density- Jaki procent z całości rozpatrywanego tekstu stanowi nasza fraza.

Oczywiście wszystko z umiarem ;-) Poza tym pozycjonowana fraza powinna znajdować się w różnych znacznikach: description, nagłówki, pogrubienia, anchory linków, zwykły tekst itp.

Osobiście nie przeszkadzają mi encje i nie widzę powodów do obniżania pozycji takich stron. Bardziej przeszkadza mi jeśli cały tytuł bądź opis pisany jest CAPSEM i w takie zazwyczaj nie klikam.

Probowalem bawic sie encjami. Jest taki fajny znaczek ✈

Odpowiada charakterowi strony i samego biznesu- strona dotyczy transferow z lotniska Gatwick.

Widze go jak jestem na stronie, ale nie w wynikach wyszukiwania, cos robie nie tak?

Moze za daleko poszedlem z tym samolotem (za duza liczba)?

Probowalem bawic sie encjami. Jest taki fajny znaczek ✈

Odpowiada charakterowi strony i samego biznesu- strona dotyczy transferow z lotniska Gatwick.

Widze go jak jestem na stronie, ale nie w wynikach wyszukiwania, cos robie nie tak?

Jeżeli zrobiłeś dobrze i jest w tytule okna przeglądarki to teraz musisz poczekać aż google odświeży tytuł strony i znaczek załapie ;)

Ja od siebie do porad bym jeszcze dorzucił, że przy układaniu trzeba pamiętać o zasadzie "mocnej trójki", czyli z kombinacji trzech pierwszych słów w tytule strony powinno dać się ułożyć wszystkie frazy kluczowe na które będzie pozycjonowana strona :D Jeżeli jest to niemożliwe to lepiej z tego zrezygnować niż próbować upychać coś bez sensu :D

Pozdrawiam B)

Pomyśl też nad optymalizacją samej treści(przebadaj jakimś narzędziem Keyword Density twojej strony i stron z czołówki) - fraza nie jest wyjątkowo trudna i sama optymalizacja powinna dużo załatwić. Jeżeli jeszcze nie masz pomyśl też nad tagami <Hx>, ale nie przesadzaj żeby na filtr się nie nadziać.

btw. link ze stopki twoich postów na tą frazę też może coś zdziałać ;)

Grimm napisal:

>Pomyśl też nad optymalizacją samej treści

Tresc jest zoptymalizowana- nie przeoptymalizowana.

> Jeżeli zrobiłeś dobrze

(co znaczy zrobiles dobrze? wstawilem numer do tagu title i tyle)

>musisz poczekać aż google odświeży tytuł strony i znaczek załapie

Do tytulu dodalem jednoczesnie znaczek/encje ze slowami Gatwick Taxi, zmieniony tytul mi zaindexowalo a encji nie ma w serps. Czy probawialiscie wstawiac encje z wysokimi numerami i czy wam to dzialalo? Wysokimi- mam na mysli powyzej ⌨?

Screw,

Stopke dodaje na forach podrozniczych, lotniczych, transportowych etc. Ladowanie linka do strony o taksi na PIO uwazam za niepoprawne moralnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności