Skocz do zawartości

Już jest środa :)

michal

Rekomendowane odpowiedzi

No coż jak obiecywaliśmy nadzeszła środa .......................

Teraz wypada tylko poczekać do godziny 16 czasu polskiego.

Aby w sposób profesjonalny przedstawić Państwu pierwszą odsłonę akcji promocyjnej pierwszej takiej w Polskim Internecie.

Tego jeszcze nie było, nadszedł 22 czerwca 2005 roku data pierwszej edycji konkursu seo w Polskim Internecie z atrakcyjnymi nagrodami.

Zapraszamy Wszystkich forumowiczów serdecznie juz za kilka godzin.

Dziękujemy za cierpliwość i wytrwanie w oczekiwaniu.

Już dzisiaj większość z Państwa bedzie gwiazdami w Naszym wspólnym spektaklu.

Zarząd Forum optymalizacja.com

Link do strony konkursowej zostanie podany o 16.....

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli jednak;-)

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

żądać piorunujących stawek...

juz zadam :mrgreen:

no to jestem za - cieaw jestem tylu rzeczy :D

rozwalamy popularne frazy czy robimy nowe, dzialamy pojedynczo czy druzynowo... juz sie nie moge doczekac odpowiedzi :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

rozwalamy popularne frazy

e no... popularne to byłoby bezsensu a nóż juz ktoś ma wypozycjonowane, ale czy to sie po prostu nie skończy tępym "nawalaniem" systemami wymiany linków (a w sumie co za różnica)...

czekam jak wszyscy na szczegóły.

Acha podobno pierwsza nagroda to Cinquecento.

...

pierwsza nagroda to Cinquecento.

z 91 roku, po remoncie kapitalnym, i blacharskim - podobno smiga jak marzenie :D

dobra, nie ma co przedluzac tematu z pogaduszek - poczekamy do jutra i zobaczymy, zycze wszystkim dobrej nocy :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

8) No i wreszcie mogę pierwszej nocy porządnie się wyspać z uczuciem spełnionego obowiązku :D

ale jaja będą jutro to się dopiero pytań posypie:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności