Skocz do zawartości

Już jest środa :)

michal

Rekomendowane odpowiedzi

a co wyjezdzasz na kilka miesięcy?

No nie wiem jeszcze, jak to będzie, ale będę miał szarpany czas. Obecnie na tydzień znikam z netu na pewno.

A to taki długotrwały ten konkurs będzie i będzie można w każdej chwili się przyłączyć?

(Nie musicie odpowiadać, poczekam na oficjalne ogłoszenie)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na jakia fraze? :P

na frazę "wyalienowany iluzjonista"

Wyalienowany iluzjonista to ktoś kto całymi (prawie) dniami siedzi przed komputerem i zajmuje się sztuczkami (w pozycjonowaniu 8) ).

na razie w google 2 wyniki

Pozdrawiam ;)

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

W związku z tym, że pozycjonerem to ja nie jestem – wszystkim życzę powodzenia. Za wszystkich będę trzymał kciuki, zwłaszcza za zwycięzcę.

Zwycięzco, pamiętaj że za Ciebie trzymałem kciuki najmocniej :P

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Ha, czyżby Dżyszla miał rację?

Oto skrin złapany dosłownie przed momentem.

1119434673-error.gif

pzdr;-)

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Cholea a mi sie dzisiaj poczta i telefon gotuje od zapytań ofertowych o pozycjonowanie :P CZY TO PRZEZ TEN KONKURS ??? :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Oświadczam że nagrodę jaką zdobędę w konkursie przeznaczę na CEL

=D> =D> =D> =D>

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Zwycięzco, pamiętaj że za Ciebie trzymałem kciuki najmocniej Smile

Dzięki, dzięki :P

Będziemy pozycjonować "mgr inż?" buahahahaha

Ha, czyżby Dżyszla miał rację?

Ja już dziś złapałem wysypkę baz danych. Zerknijcie w logi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności