Skocz do zawartości

Nie ważne kim jestem - Jestem z Wami

webwriter

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Nie jest ważne kim jestem i jakie wg włas posiada doświadczenie.

Zauważyłem, że dajecie się obrażać Gooogle INC, dlaczego nie stawicie oporu?

Czy jesteścier za tym by powołać grupę, które wytkie błędy tej korporacji?

Znam wiele informacji. Jeżeli jesteście zainteresowani to dajcie znać w tym wątku i się nie chowajcie.,

Porozmawiamy o MFA, Click Fraud, wymyślonej polityce przeciw pozycjonerom.

Szukam osób, które na prawdę chcą stworzyć TEAM i walczyć z hegemonią Google. Mało tego, moźe żłożymy wspólny pozew wobec Google Adwords w Polsce. Szczegóły tylko dla osób zainteresowanych.

Pokażmy im, że nie jesteśmy Polaczkami do dymania. W każdym kolejnym poście będę pokazywał strzał w kolano tej korporacji.

Jeżeli nie jesteś za, nie odpisuj bo szukam tylko osób popierających inicjatywę. Dodam, że wspierać nas będzie wiele osób i prawo.

Czekam na chętnych.

Baca coz Twoja IRONIA wnosi?

Może dla Ciebie Bełkot Google to wszystko, sorry ich firme wymieniamy z małej litery.

Nie szkodz innym ? A sami żeby się źle nie zakończyło ugadali się z Overture, które wcześniej wymyśliło pomysł na ich biznes.

Baca jak to miała być ironia to idź wspierać Google. Ten wątek powstał dla ludzi znających temat i nie srających ze strachu. Wiedz, że wiem więcej na temat Google niż Ty czy obecny tutaj nawet obecny pracownik Google, który nie odpisze w tym poście bo musi mieć 1oo8 zgód dyrewktora wcześniej pracującego w Onecie i oczywiście Matta ściemniacza.

Większość osób na tym forum pośrednio lub bezpośrednio zarabia dzięki Google. Jaki sens ma podgryzanie gałęzi na której się siedzi? I przede wszystkim co osiągnie kilku krzykaczy w walce z korporacją wartą 157 miliardów $ ?

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

A ja dodam że gdyby nie filtry, bany, MFA itd to całe pozycjonowanie było by nudne ;)

Wiedz, że wiem więcej na temat Google niż Ty czy obecny tutaj nawet obecny pracownik Google
Np :>?

Ja osobiście szanuje Googlarke :) Czemu? Ponieważ potrafili wypromować swój produkt tak aby stać się monopolistą na świecie ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Sz3lko o czym ty mówisz,

O intruwizjerze, który żali się co 3 posty jakie Adsense jest złe, a sam na nim zarabia.

Który zniechęca i mówi, że mu ukradli portfel z czynszem. Bo się obawia, że postawicie lepszy spam od niego.

O kim mówisz, że zarabia dzięki Google? Bo narazie to google zarabia dzięki nam i tyle.

To my budujemy ich markę.

Powiem Ci więcej jak mało wiesz.

Firma Ataxo posiadająca ich firmware Certyfikat czyli dająca im zarobić staje się ich ofiarą. Mam to w rowie czy słusznie. Jednak jeżeli na ten certyfikat firma Ataxo musiała pracować wiele, nie dostając od gogole nic a pracownik firmy gogole pisze - nie karmcie trola. Halo cos tu nie tak.

Sz3lo znasz mniej gogole niż ja, to że nie używałem systemu jak wcześniej podkreślałem nie znaczy, że będę lizał rowa korporacji i smutne jest, że wy liżecie.

G. prawda ta korporacja żyje dzięki Wam!;)!;)!:)!;)!

Zróbcie coś z tym, oni Was obrazaja mowiac jacy jestescie zli a Wy sie poddajecie. Szkoda

Liczylem na Team, któremu będę mógł powiedzieć coś więcej niż tutaj oficjalnie występujący MARIOLOSEK z google team.Lykajcie dalej to G. to wyladujecie.

O kim mówisz, że zarabia dzięki Google?
A nie pomyslałeś o dziesiątkach firm pozycjonerskich które zarabiają właśnie na "marce" Google? Można by długo wymieniac kto zarabie dzięki Googlarce ;)
Zróbcie coś z tym, oni Was obrazaja mowiac jacy jestescie zli a Wy sie poddajecie. Szkoda
Bo może troche mają w tym racji bo jednak wchodzimy do nich z buciorami poprzez manipulowanie wynikami wyszukiwania czyli po części oszukujemy ich ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

webwriter slonko. jesli chcesz byc wysluchany, to podaj konkrety, powiedz o co Ci dokladnie chodzi a nie bij piany.

Jeśli chcesz kogos zaatakowac, to wazne kim jestes bo jesli ktos ma Ci pomoc, czy z Toba wspolpracowac (w jakimkolwiek celu) to powinien wiedziec co soba reprezetujesz. Na razie WEBWRITER vs. GOOGLE 0:1 ;)

Zauważyłem, że dajecie się obrażać Gooogle INC, dlaczego nie stawicie oporu?

Co za bzdury? Każe ci ktoś korzystać z ich wyszukiwarki, reklam kontekstowych i udostępniać strony robotom?

Czy jesteścier za tym by powołać grupę, które wytkie błędy tej korporacji?

Na pewno bardzo ich zaboli krytyka pokemonów i malkontentów którzy siedzą w ogonie indeksu.

Porozmawiamy o MFA, Click Fraud, wymyślonej polityce przeciw pozycjonerom.

Taak, podeślijmy im parę adresów MFA.

A sami żeby się źle nie zakończyło ugadali się z Overture, które wcześniej wymyśliło pomysł na ich biznes.

Taaa... wymyślił pomysł, w EU na szczęście jeszcze jest normalnie i nie można nikogo pozwać o "wymyślenie pomysłu". Ciekawe kto wcześniej "wymyślił" pomysł na rozmaite "onet boxy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności