Skocz do zawartości

Naturalny długi ogon

Content

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno pisałem, że mam takie możliwości. Tu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=64204

Jestem więc w stanie w serwisie prawnym umieścić dziesiątki uzasadnień wyroków, w różnych sprawach a więc oprócz takich samych typowych prawniczych słów kluczowych również takie co mają indywidualną tematykę (prawną), bo przecież raz to jest sprawa o zwrot pożyczki a innym razem o zniesienie współwłasności nieruchomości. Uzasadnień wyroków nigdzie nie opublikowanych...

Czy myślicie, że zrobi się z tego prawniczy, naturalny "long tail"? Czy w ogóle warto?

tak , warto np jako strony do SWL , a tobie czego tobie ma to służyć ????

No, do tego, że jak ktoś wpisze np. "sprzeciw dłużnika w sprawie o zapłatę" albo "dopuszczenie dowodów z zeznań świadków na okoliczność udzielenia pożyczki" to pojawi się moja strona w wynikach. Podobnie z dziesiątkami, setkami a może i tysiącami innych takich rzadkich zapytań - kombinacji, które można będzie (z dużym prawdopodobieństwem) znaleźć na mojej www z takim potężnym contentem. I wówczas wzrośnie liczba odwiedzin być może o tyle samo co strona generuje póki co na pozycjonowany title "Prawo, porady prawne".

Uważam, że warto. Pomysł dobry o ile bez naruszeń praw osób trzecich możesz takie materiały umieszczać.

Można, jeśli usuniesz (wykropkujesz) nazwiska sędziów, protokolantów, stron procesu, ewentualnych świadków. Dodatkowo usuwam informacje, który to sąd i jaka sygnatura sprawy choć te dwa elementy chyba mogłyby zostać.

No, do tego, że jak ktoś wpisze np. "sprzeciw dłużnika w sprawie o zapłatę" albo "dopuszczenie dowodów z zeznań świadków na okoliczność udzielenia pożyczki" to pojawi się moja strona w wynikach. Podobnie z dziesiątkami, setkami a może i tysiącami innych takich rzadkich zapytań ...............

no widzisz zadałeś oczywiste zapytanie na które znasz odpowiedz ;) potrzebujesz o nas zgody :(

Marketing internetowy dla firm

Chodzi mi bardziej o to, czy takie frazy występujące np. w dwudziestym siódmym wierszu opublikowanego uzasadnienia wyroku mają szanse pojawić się wysoko w wynikach wyszukiwania. Czy to duża różnica w takim wypadku jeśli na innej stronie taka fraza będzie w drugim wierszu (i to często na stronie głównej) a u mnie w dwudziestym siódmym wierszu (dziesiątej podstrony)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności