Skocz do zawartości

[Wykonam] zaplecze pozycjonerskie. Strony z unikalną treścią pod linkme elite, unikalne treści pod precle i wiele, wiele innych...

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie tworzeniem zaplecz zajmuję się już od dość dawna (na swoim koncie mam dziesiątki tysięcy kopi oraz tysiące stron unikalnych).

Oto kilka moich propozycji :

* Budowa zaplecza od postaw (kupno domeny i serwera, stworzenie serwisów, indeskacja, instalacja na nich SWL)

* Tworzenie serwisów z unikalną treścią (spełniających warunki np. programu linkme elite)

* Pisanie artykułów pod tzw. precle

* Tworzenie tzw. Spamu (katalogi stron, strony pobierające treści z rss)

* Tworzenie skryptów php

Tematyka stron może wyjść z twoich potrzeb (jeśli nie masz takiej potrzeby sam dobieram sobie dogodną tematykę).

Ilość znaków na podstronie, ilość podstron itp zależy tylko od ciebie.

Od ciebie również zależy format (czy strony mają być w html, php czy też mają to być blogi - wordpress)

Przyjmuję zlecenia na pojedyncze strony jak i na setki (im większe zamówienie tym jestem elastyczniejszy co do ceny).

Wiele osób już skorzystało i każdy był zadowolony.

Możliwość tranzakcji przez allegro (jeśli ktoś się obawia).

(zawsze posiadam kilka stron w zapasie - mogę sprzedać od ręki bez czekania na realizacje zlecenia)

Kontakt :

gg : 1034184

mail : ebociek@gmail.com

tel : 507-984-846

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności