Skocz do zawartości

Spadki

Sebastian Reg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

tak jak niektórzy na forum wpałdem w filtr 28.07.08 - po czym po okoł 3 miesiącach wyszedłem z niego. Następnie w grudniu zaobserwowałem spadek pozycjonowanej strony na kilka słów kluczowych o 10-20 pozycji, a na inne wypadłem poza 100. Ciekawe jest to że domena wypada na ok. 3 pozycję na jedno z pozycjonowanych słów- co może świadczyć o tym iż nie ma to nic wspolnego z "normalnym" filtrem. Po około 9 dniach strona ponownie weszła na swoje pozycje z kilkoma wybranymi słowami, od 2 dni jest ponownie to samo spadał poza 10. To tak jakby nagle cześć linków ponownie straciła moc - przynajmniej tak to interpretowałem jak w grudniu. Pozycjonuję katalogi, precle, blogi tematyczne, SWL. Dodatkowo cześć artów dopalam SWL.

Nie wiem jak obecnie utrzymać stałą pozycję. Zastanawiam się nad usunięciem linków do strony z weblinka, linkme i pozostawiania tylko rotacyjnych ?

A może macie na to inną teorię ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności