Skocz do zawartości

Tniemy ceny rejestracji domen !

Adrian Szczepanik

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam serdecznie

Dnia 28 marca 2009 od godziny 16:40 promocja "tniemy ceny rejestracji domen" zostaje wznowiona z lekko zmienionymi zasadami (bardziej uczciwsze)

- Tniemy ceny rejestracji wszystkich domen krajowych

Przy jednorazowej rejestracji 10 domen krajowych, cena każdej spada o 2zł

Cennik rejestracji domen w promocji:

.pl - 10,- zł netto

funkcjonalna - 7,- zł netto

regionalna - 2,- zł netto

Aktualny cennik przedłużeń domen krajowych:

.pl - 45,- zł netto

funkcjonalna - 37,- zł netto

regionalna 16,- zł netto

Zasady promocji:

- czas trwania od 28 marca 2009 godz 16:40 do 31 marca 2009 lub wyczerpania 500 sztuk domen

- Obowiązuje pula maksymalnie 10 sztuk domen w ramach konta Klienta

- Wyczerpanie puli 500 sztuk domen liczy się z chwilą składania rezerwacji a nie rejestracji domen.

- darmowy kod authinfo już w pierwszym roku

- brak konieczności przedłużania na kolejne lata

- po złożeniu rezerwacji na 10 domen prosimy o kontakt w celu edycji cen na fakturach

- Wpłata musi zostać zaksięgowana do 31 marca 2009

- przedłużenie domeny w kolejnych latach wg cennika w dniu odnowienia

Złożenie rezerwacji na kilkadziesiąt domen to tylko kilkanaście sekund dzięki specjalnej funkcji dla zamówień hurtowych.

Zapraszamy do rejestracji domen oraz kontaktu z Biurem Obsługi Klienta w przypadku pytań bądź wątpliwości.

MasterNET.pl

ul. Wybickiego 16/6, 31-261 Kraków

NIP: 945-199-42-89

tel: 012 398 41 41 / 0600 108 109

e-mail: info@masternet.pl

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

jaka to promocja jeśli w takich samych cenach mam domeny bez promocji w ovh.pl ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jaka to promocja jeśli w takich samych cenach mam domeny bez promocji w ovh.pl ?

- piszesz o dwóch różnych firmach? :|

- jakoś nie widzę by rejestracje domen krajowych były w tych samych cenach

PS. nikt nikogo nie zmusza do skorzystania z oferty więc tego typu komentarze, że inna firma ma takie ceny jako standardowe jest trochę nie na miejscu (zwłaszcza patrząc na ceny rejestracji funkcjonalnych i regionalnych).

No szlak mnie trafił, drugi raz przegapiłem promocję w masternecie ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

co Wy robicie za promocje od soboty wieczór do niedzieli? kto wtedy pracuje? :|

Potencjalny chętny musi wtedy pracować? :( pomijając fakt podstawy pretencji osób które się nie załapały..

Mentalność naszego narodu... dać coś taniej lub darmo a w zamian otrzymujemy pretensje i nawet żadnego dziękuję, zniechęcacie tylko firmy by więcej żadnych promocji nie organizowały.

Endriu ratuje cię w moich oczach tylko to, że jeszcze nie zdążyłem stworzyć zaplecza na wszystkich domenach z poprzedniej promocji w dropped.

Dlatego nie psioczie i nie marudze - promocja minęła trudno, będą następne.

Takie promocje są potrzebne aby przyciągnąć potencjalnych klientów a ci żeby mogli przetestować support oraz jakość usług danej firmy.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

co Wy robicie za promocje od soboty wieczór do niedzieli? kto wtedy pracuje? :|

Potencjalny chętny musi wtedy pracować? :unsure: pomijając fakt podstawy pretencji osób które się nie załapały..

Mentalność naszego narodu... dać coś taniej lub darmo a w zamian otrzymujemy pretensje i nawet żadnego dziękuję, zniechęcacie tylko firmy by więcej żadnych promocji nie organizowały.

Nie musi, mozesz robić promocje nawet 5 minutowe w niedziele o 2 rano :)

Najpierw pisales ze bedzie promocja wznowiona w lutym, pozniej ze pierwsze dni marca i ze szykujesz sie do wiekszej liczby domen a tu wyszlo totalne nieporozumienie :)

Potencjalny chętny musi wtedy pracować? unsure.gif pomijając fakt podstawy pretencji osób które się nie załapały..

Wniosek taki aby więcej promocji nie organizowac..

Jejku, łaski bez. Ręczę Adrianie, że nie kupię ani jednej domeny w twojej firmie w promocji czy bez, co najwyżej przedłużę hosting, tylko aby tą mentalność narodu zmyć z siebie ...

Pozdrawiam

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności