Skocz do zawartości

Czy to się opłaca ?

Arkadio

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli czy dobrze jest jak nową strone odrazu budujemy pod wyszukiwarke, gdzieś kiedyś obiło mi się o ucho właśnie takie stwierdzenie, że nową strone lepiej zrobić na "surowo" czyli bez żadnych nagłówków, pogrubień itd. a dopiero po jakimś czasie zająć sie pozycjonowaniem takiej stronki. Ma ktoś z Was informacje na ten temat ?

hehe a dlaczego niby ??

No właśnie nie wiem dlatego napisałem, że coś takiego słyszałem i chciałem aby ktoś to obalił albo potwierdził (też mi sie to wydawało bez sensu)

wystarczy strona w miare zgodna z W3C juz nawet nie wymaga sie 100 procentowej zgodnosci

hmm...niezabardzo rozumiem do czego wystarczy :?

Czyli czy dobrze jest jak nową strone odrazu budujemy pod wyszukiwarke, gdzieś kiedyś obiło mi się o ucho właśnie takie stwierdzenie, że nową strone lepiej zrobić na "surowo" czyli bez żadnych nagłówków, pogrubień itd. a dopiero po jakimś czasie zająć sie pozycjonowaniem takiej stronki. Ma ktoś z Was informacje na ten temat ?

To jakas bzdura. Wrecz przeciwnie najlepiej zrobic wszystko jak nalezy i dopiero pozniej publikowac strone tak by boty ja zindeksowaly.

Pomyliło ci się z linkami ;)

pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ale mnie skrytykowaliście :shock: spytałem tylko bo nie jestem "kozak" w tych sprawach jednak też mi sie wydawało, że jest to bez sensu, różne rzeczy można wyczytać w internecie na temat pozycjonowania i "pozycjonowania". Tutaj mamy grupe ludzi, którzy sie na tym znają i dlatego dałem w tym miejscu takie pytanie.

Ale mnie skrytykowaliście   :shock:  spytałem tylko bo nie jestem "kozak" w tych sprawach jednak też mi sie wydawało, że jest to bez sensu, różne rzeczy można wyczytać w internecie na temat pozycjonowania i "pozycjonowania". Tutaj mamy grupe ludzi, którzy sie na tym znają i dlatego dałem w tym miejscu takie pytanie.

Nikt nie miał złych jestem pewny zamiarów spokojnie zawsze pomożemy jak możemy O:)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

zadwaj jak najwiecej pytan ja sie chetnie dowiem czegos od innych czego nie wiem

rob strone uzywaj <h1> <strong> do umieszczania w nich linkow

jezeli chodzi o W3C to konsorcjum ktore ustala standardy HTML wiec wystarczy ze strona bedzie z tym zgodna i wystarczy ze strone zbudujesz zgodnie z W3C i zachowasz pewne zasady bedzie ok aha i nie uzwaj FRAMES :lol: to na pewno

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności