Skocz do zawartości

American Dream

ksiadz

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś historyczny dzień.

O godz. 12.00 po raz pierwszy w historii prezydentem USA zostanie afroamerykanin.

W tym dniu chciałbym podzielić się moim skromnym zdaniem.

Google to Ameryka i dzięki niej możesz zostać "liderem", numerem 1.

Nie ważne kim jesteś, kim byli Twoi dziadkowie, rodzice - masz szanse na American Dream.

Mam na myśli SEO (liczą się w znaczym % umiejętności) nie tylko pieniądz.

I maluczki może pokonać wielkiego w sepach.

Dopóki będzie tak jak jest obecnie, że każdy będzię miał możliwość na Top1 (technicznie/teoretycznie) dopóki ja i zapewne znaczna część ludzi będzie darzyło Google szacunkiem i uznaniem że daje nam szanse na spełnienie.

Wczoraj w wywiadzie Oliver Stone powiedział że wybór Busha to dziwaczna pomyłka Ameryki, życzę Google by podejmowało rozsądne decyzje i żeby pare osób nie przekreśliło jej idei/fundamentu że każdy ma szanse na American Dream.

Jest to moja subiektywna opinia, wielu zapewne wyda się śmieszna

Pozdrawiam.

Google to Ameryka i dzięki niej możesz zostać "liderem", numerem 1.

Nie ważne kim jesteś, kim byli Twoi dziadkowie, rodzice - masz szanse na American Dream.

Mam na myśli SEO (liczą się w znaczym % umiejętności) nie tylko pieniądz.

I maluczki może pokonać wielkiego w sepach.

ciekawa analogia, trudno się nie zgodzić, aczkolwiek są już frazy, z którymi przeciętny "maluczki" zbyt wiele nie nawojuje. Ale w tej branży chyba łatwiej niż w innych bardzo-maluczki może dosyć łatwo rozwinąć się w mniej-maluczkiego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności