Skocz do zawartości

[Szukam] Laptop do 4-5 h relanej pracy na bateriach

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam laptopa o takich możliwościach jak w temacie. Nie chodzi może o konkretny model

ale o linie produktów w której należy szukać bo większość lapków ma do 3h pracy na bateriach a w praktyce 2h.

Ja potrzebuję realnych 4h pracy na bateriach.

Procek RAM itp już mnie nie interesuje dopiorę sobie wedle potrzeb.

Dzięki za pomoc. !!!

Futitsu Siemens D9500 ma wg producenta 6h baterie, w praktyce przy normalnej pracy, ekran na 20-30% jasności, ponad 4h da się wyciagnąć,

Mam tego lapka do powiedzmy pracy w terenie ;] ma modem HSDPA wbudowany i to dla mnie było ważne przy zakupie, wada to bardzo cienkie głośniki ale jak już mówiłem to lapek do pracy sporadycznej w moim przypadku.

125x125_2.jpg

Fujitsu Siemens D9500 to dla mnie sensowny wybór... tylko design mi się nie podoba.

Ma ktoś jakiś pomysł gdzie można przeglądać ofertę laptopów ustawiających jako kryteria sortowania czas racy na bateriach?

Mam HP nx 7400, bateria trzyma około 3 godzin, do tego jest lekka przystawka,

https://www.comp4you.eu/pricelist/item.aspx?PID=C2162206

która przedłuża działanie podobno do 10 godzin, więc myślę że 8 powinno potrzymać spokojnie,

przystawka pasuje również pod inne modele ale to już odsyła na stronę HP

ogolnie jestem przeciwnikow acera, ale mialem juz kilka lapow, w tym hp, tosbibe, della, acera i asusa, i najlepiej wypadl acer jesli chodzi o baterie. trzymal spokojnie powyzej 4 godzin na trybie oszczednosciowym. nie pamietam modelu, ale nie byl jakis mega drogi sprzet, placilem cos za niego ok 3 tysiecy pare lat temu, procek centrino, 1 gb ramu, xp, itd. Tak wiec jak bardzo nie lubie acerow, to jednak jesli ma to byc lap na ktorym nie grasz w gry, a ma dlugo trzymac to zobacz sobie na acery. pozdr

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Dell Vostro 1500 z 9-komorową baterią. jasność 100%, włączone wi-fi i inne bajery i trzyma spokojnie 5h

Podpisuję się pod tym.

Może być również jakiś z serii Latitude tylko wybierz lepszą matrycę niż w standardzie bo ta standardowa jakaś ciemna jest.

Mam dokładnie taki:

https://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Dell-...830.3996.0.html

i nie narzekam :lol:

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Też polecam Latitude - mam trochę starszy model sprzed 2 lat, ale po dokupieniu drugiej baterii potrafił trzymać 6h normalnej pracy.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności