Skocz do zawartości

Dodajecie nofollow dla wychodzacych linków ;)

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko chciałem się zapytać (jak już wyżej ktoś wspomniał) G chyba chce uciąć swój podstawowy sposób wartościowania stron czyli BL ze stron polecających. Pare osób pisało do mnie maila nawet z tego forum, że chce się ze mną wymienić linkiem (za free). Ale dlaczego mam to zrobić ? Żeby dostać filtr ? Przecież G nie rozróżnia płatnych od niepłatnych (za to podpierda...cze rozróżniają i to zazwyczaj ostatnio błędnie).

Ten link do zgłaszania płatnych linków niedługo stanie się ich własnym na siebie ukręconym batem jak tylko ludzie zaczną nagminnie z tego korzystać jak tylko człowieczek zauważy, że ktoś jest przed nim na torze to zgłosi. Znowu będzie zator i albo znowu będzie automat rozstrzygał albo przestaną sprawdzać. A co do wymiany linków polecających/ pozycjonujących to wymrze to śmiercią naturalną - bo kto chce po gębie dostać nożem przez przypadek ?

Ostatnie pytanio/stwierdzenie dlaczego allegro nie odstaje filtrów za swój Program Partnerski, który ma na celu tylko przekierowanie użytkownika a nie ma atrybutu nofollow i jeszcze płaci za to jak jest skuteczny ?

G chyba chce uciąć swój podstawowy sposób wartościowania stron czyli BL ze stron polecających

Cala wspanialosc i prostota systemu polega na tym, ze strony indeksuja sie same za pomoca linkow wiec z zalozenia nie moga tego zlikwidowac, bo zliwkwidowaliby samych siebie :)

Ale dlaczego mam to zrobić ? Żeby dostać filtr ?

Niktórzy dostaja, inni nie, na tym cala zabawa polega, bez lamania regulaminu nie ma pozycjonowania ale tez nie ma czegos takiego jak czarne i biale, jest wiele odcieni szarosci. Link z zalozenia nie moze szkodzic, bo w takim przypadku mozliwe byloby depozycjonowanie konkurencji.

Ostatnie pytanio/stwierdzenie dlaczego allegro nie odstaje filtrów za swój Program Partnerski, który ma na celu tylko przekierowanie użytkownika a nie ma atrybutu nofollow i jeszcze płaci za to jak jest skuteczny ?

Co wolno Allegro to ... nie nam - zwyklym smiertelnikom :)

ps. byly juz przypadki karania "gigantow" - oberwalo sie kiedys Templatemonster a nawe Bmw :(

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności