Skocz do zawartości

[opinia] webh.pl

M!s!ek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje z webh.pl , pieniadze księgują z dużym opóźnieniem , lub blokują konto , mimo ze abonament dawno opłacony, do tego dochodzą problemy z CURlem oraz CRONem.

Mimo wysłania kilku wiadomości , zostałem bez odpowiedzi.

ehh czyżby nałapali klientów i mają teraz nas w Doopie ?

pozdr.

Problem z księgowaniem pieniędzy został wyeliminowany przez wprowadzenie płatności dotpay. Jeżeli chodzi o problemy z curlem i cronem to czy zgłaszał Pan to do BOK-u?

Nikt nikogo nie ma w "pupie" ;-)

Pozdrawiam

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

• 2 tygodnie później...

No i tym o to sposobem rezygnuje z waszych usług, macie czas odpisywać na łamach forum , ale juz w BOK to jest nie możliwe.

Aha, chcę zwrot ostanich dwóch płatności, z powodu nie dopełnienia z waszej strony usług, i przez to zostałem zmuszony do zmiany usługodawcy.

Z niepoważaniem

były klient WEBH.pl

Witam,

proszę mi powiedzieć w jaki sposób ma ktoś odpowiedzieć na ticket który został już zamknięty ? Dodatkowo jak ja mam znaleźć Pana zgłoszenia w systemie? Mam wpisywać "polonia"?

Tak zgłaszałem przynajmniej 2 razy , dostałem odpowiedź raz , abym wysłał treść skryptu który powoduje problem, wysłałem i do dzisiaj brak odpowiedzi.

Nie ma takiej możliwości, aby ktoś przy problemach z curlem prosił Pana o podanie zawartości skryptu.

No i tym o to sposobem rezygnuje z waszych usług, macie czas odpisywać na łamach forum , ale juz w BOK to jest nie możliwe.

Przykro mi to stwierdzić, ale okropnie się Pan myli. Na e-maile cały czas odpowiadamy, a z odbieraniem telefonów też jakoś nie mamy problemu.

Edit:

Żeby nie robić śmietnika, zapraszam do PW tego forum skoro nasz system ticketów nie jest wstanie Pana obsłużyć :)

webh.pl - szybki hosting z backupem wykonywanym co godzinę i dostępnym na aż 21 dni wstecz, a także bezpłatne skalowanie zasobów, tani vps kvmwydajny vps windows

• 4 tygodnie później...

Nie mogę nic złego powiedzieć o tej firmie. Mam postawioną stronkę od 4msc. i jestem w szoku ! Ich serwery są na 6+. Nie miałem ani razu żadnych problemów, dostałem nawet przedłużenie konta o parę dni. Serwery są bardzo szybkie (a miałem ok. 7 dostawców).

Zalety:

+ Szybkość serwerów

+ Kontakt

+ Niskie ceny

+ Zerowa awaryjność

Wady:

- Brak !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności