Skocz do zawartości

bug google - pagerank

pawloski

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie już nie działa ;/

czyli jednak ktoś te nasze posty czyta , u mnie już też nie działa , a już miałem wystawiać się na allegro :)

szkoda tylko że jakoś nikt nie chce wejść na temat o słabych zarobkach z adsense i z tym coś nie zrobi , no ale widocznie nie można mieć wszystkiego

edyta:

tu jest :)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=63563

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Temat przycichł, a moim zdaniem ma znamiona jednej z większej sensacji na początku tego roku. Nie wiem czemu zostało to stworzone, ale miało pewnie jakiś cel. Albo zmieli nazwę subdomeny, którą teraz tworzą, albo zmienili metody.

Dla osób niezorientowanych w temacie, opisałem całość u siebie na blogu

• 3 tygodnie później...
wygląda na to iż ostateczna agonia subdomen hyves dokonała się, dzisiaj wyzerowało PR7 dla tych które do tej pory go miały

parametr info: dla zaindeksowanych zwracał adres www.hyves.nl teraz jest to co być powinno więc chyba wszystko wróciło do normy

U mnie nadal PR7 i info: zwraca www.hyves.nl, ale co tam... ci co są ostatni będą pierwszymi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności