Skocz do zawartości

Wywalenie z HostNine.com

uzytkownik999

Rekomendowane odpowiedzi

Mam konto reseller od paru miesiecu. Miałem dziś nagły duży ruch na 38 kontach ftp (lokalizacjach). Konta po paru godzinach zostały zablokowane.

A ja dostałem informacje:

"I have no clue what you run on these accounts but you need to move the entire reseller away from us. They are all killing the servers they are on. This is a final desion made and nothing can be done about it."

tłumaczenie google:

"Nie mam pojęcia, co działało na tych kontach, ale musisz przenieść cały sprzedawcę od nas. Są to wszystkie zabijania serwery są włączone. Jest to wersja ostateczna desion złożony i nie można było nic zrobić na ten temat."

Czy zdarzyło się juz komuś "wywalenie" z hostnine.com?

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Ty naprawdę musiałeś przepuścić to przez Google by skumać o co im chodzi?

To aż tak bardzo dzieci się nie uczą języków w szkołach? Masakra...

No a rozejrzałeś się CO powoduje ten transfer? Może ludzie przemasów nawrzucali... inna sprawa, że H9 trochę tak biedacko się wypowiedziało, że "nie wiemy..." heh

Myślę, że to cenna uwaga - dla tych co myślą, że serwery bez limitów na prawdę takie są :)

Tylko teraz kwestia by ustalić orientacyjnie ile dla H9 jest "OK" a ile już nie tolerują.

Ja mam konto - jednak póki co prawie nic tam jeszcze nie ma, no i teraz chciałbym jednak to konto zachować, wiele IP nie chodzi piechotą :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

O ile mi wiadomo to język angielski nie jest obowiązkowy a tym bardziej nie było go kilkanaście lat temu więc daruj sobie takie komentarze.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Ja byłem w podobnej sytuacji.

Zablokowali mi konto 3 miesiące temu i niby obiecują zwrot pieniędzy - do dziś ich nie mam.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Mi również zablokowali resellera 3 miesiące temu...

Ja także dostałem meila, coś o tym, że nie mają pojęcia czemu wygenerowałem im takie obciążenie serwera, ale moich skryptów ma już nigdy nie być na ich serwerze i mam 2 godziny na ich usunięcie, bo inaczej zablokują całe moje resellerskie konto.

Zwinąłem manatki, zażądałem zwrotu pieniędzy i przeniosłem się na HostGatora. A tam spokój, cisz, nikt się nie czepia, wszystko działa, jak należy.

I co ciekawe nie dostałem od H9 zwrotu tych 9,5$, a na pewno zmieściłem się z żądaniem o zwrot w ciągu 30 dni od założenia konta.

Także H9 nie polecam, no chyba że pod jakieś prostsze, mniej wymagające stronki...

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

To teraz wszyscy do HostGator ;)

Tak poważnie, to ciekawe kiedy ludzie zrozumieją, że na hostingach [dzielonych] nie da rady na dłuższą metę wrzucać same opisy gg, precle, qlweby itp...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ile masz lat? 17? Że piszesz takie głupoty o nieznajomości języka angielskiego?

Ja w szkole miałem 3 lata angielskiego w podstawowej i 5 rosyjskiego podczas dalszej nauki, niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności