Skocz do zawartości

AdamD / Warszawa / amator :-)

AdamD

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Nie jestem w stanie stwierdzić jak to się stało że na to forum trafiłem tak późno :? ale jak już przestałem płakać :cry: i rwać włosy z głowy <rwie-włosy-z-głowy> nad własną głupotą i brakiem spostrzegawczości, zacząłem nadrabiać braki.

Skarbnica wiedzy, jestem pod wrażeniem. Zrobiliście tu panowie (i panie ... choć pań jakoś nie zarejestrowałem :? ) kawał dobrej roboty.

Dodam jeszcze ze trzy słowa o sobie może.

Pod wrażeniem książki Zeldmana utopiłem się w semantycznym opisie stron i dbałości o czystość i poprawność kodu, żyję w naiwnej być może wierze :oops: że zawartość strony i poprawny jej opis są najważniejsze :P

Zdrowia życząc,

witam raz jeszcze,

AdamD

żyję w naiwnej być może wierze  :oops: że zawartość strony i poprawny jej opis są najważniejsze AdamD

Witaj!

Ja się z tym jak najbardziej zgadzam, dodałbym aktualizowana zawartość. Ale czy pierwszeństwo oznacza, że nie istnieją inne rzeczy ważne?

pozdrawiam

Piotr

Mali inwestorzy również zarabiają na giełdzie? Możesz sam się tego nauczyć

Dreamsphere Live Trading Room

witam jako jedna z nielicznych przedstawicielek kobiet :D

:P

(się szczerze radośnie, żeby nie było wątpliwości)

Swoją drogą, na codzień sobie adminuję na forum, na którym na kilka setek mniej więcej aktywnych userów jest może z pięciu chłopa :shock: i przyznam że bycie w mniejszości w przypadku płci to się akurat całkiem nieźle sprawdza 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności