Skocz do zawartości

Wycena linków

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, nie zabardzo wiedziałem gdzie to umieścić więc postanowiłem tutaj.

Chciałem zapytać Was jaką cenę powinienem dać jako koszt linków na małym zapleczu poz.

15 stron o pr=1 do pr=3 (najwięcej od pr=2, 2 strony o pr=3, i ze dwie o pr=1) Wszystkie unikalne.

10 stron o unikalnej streści pr=0 (zaindeksownane oczywiście)

50 stron tak zwanych spamów (zaindeksowane około 7tys podstron - katalogi, autoblogi etc).

Jaka cena powinna być dla linku na tych wszystkich stronach (strony po kilkanaście w każdej domenie, domen 5 na 2 różnych serwerach).

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Pół roku do roku.

Jeśli chodzi o te unikalne to jeden dosć duży portal na specjalnej grafice i skrypcie, jedno forum, kilka wordpressów i kilka zwykłych stron w php.

Jeśli chodzi o spam to autoblog, kilka katalogów i kilkanaście serwisów w php po angielsku.

Tematyka unikalnych to lotto (spamu to różnie). 5 serwisów na domenach głównych, reszta subdomeny do tych serwisów.

Chodzi mniej więcej o jakąś kwotę realną.

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Jako kupujący Powinieneś dać taką cenę jaka Ci odpowiada, z kolei sprzedający może zaproponować taką jaką mu odpowiada.

To pytanie powinno być raczej sformułowane inaczej, a mianowicie czym się kierować kupując link na stronie i od czego jego subiektywna cena może zależeć. Cena z kolei będzie zależeć od wielu czynników nawet bardzo wielu czynników nawet od tego od kogo kupujesz :)

Generalnie polecam szeroko pojętą negocjację ceny końcowej :o

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności