Skocz do zawartości

pozycja linków?

edu-write

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam pytanie dotyczącą polecenia link: oraz sprawdzania linków przychodzących. Od czego zależy pozycja wyświetlania tych linków po wpisaniu polecenia link:mojastrona.pl. Czy jako pierwsze wyświetlane są te najmocniejsze? czy są jakieś powody dlaczego dany link wyświetalny jest jako np. 2 a inny jest jako 30? Czy nie jest to niczym spowodowane?

dzięki google analitics chyba sprawdzisz większość prowadzących do twojej strony linków, a zaindeksowanych przez google. Nie jestem pewny bo nie korzystam tej ich usługi. W yahoo też coś tam zobaczysz ale nie wiązałbym tych w top z mocą, chociaż z drugiej strony zauważyłem że w top są z tych lepszych stron i stron głównych, dalej podstrony i jakieś śmieci. Może niech sie inni wypowiedzą co lubią często bl w yahoo sprawdzać co o tym myślą.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

neon, popsułeś chłopakowi zabawę ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Widziałem gdzieś na grupie wypowiedź Guglarza w tonie mniej-więcej: polecenie link:domena.com zwraca jedynie przykładowe wyniki ... itd

Wygląda na to, że samo Google nie traktuje tego poważnie.

@ędu-write, polecam Ci doświadczenie. Zainstaluj sobie wtyczkę, którą podał kolega hejowicz kilka postów wyżej, wklep w Google swoją domenę i poobserwuj jak się rozkładają wyniki z zaindeksowanymi linkami do domeny. Zobacz czy wtedy te silniejsze będą wyżej itd...

Z resztą, zawsze więcej linków zobaczysz w Google Webmasters Tools niż za pomocą "link:"

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

dzięki google analitics chyba sprawdzisz większość prowadzących do twojej strony linków, a zaindeksowanych przez google. Nie jestem pewny bo nie korzystam tej ich usługi. W yahoo też coś tam zobaczysz ale nie wiązałbym tych w top z mocą, chociaż z drugiej strony zauważyłem że w top są z tych lepszych stron i stron głównych, dalej podstrony i jakieś śmieci. Może niech sie inni wypowiedzą co lubią często bl w yahoo sprawdzać co o tym myślą.

Tak by to wyglądało że Yahoo układa chyba mocą a także czasowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności