Skocz do zawartości

[sprzedam][inne] Umieszczę dożywotnio Twój link na wielu stronach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zrobiłem dla klienta dwa dobre designy stron. Klient zaakceptował jeden i został mi drugi, całkiem dobry :) Wymyśliłem, że przerobie go na szablon dla wordpressa i udostepnie za darmo. Wymyśliłem, że w stopce szablonu umieszczę 5 linków sponsorowanych.

Szukam osób chętnych do zamieszczenia linków w szablonie.

Plusy:

+ link umieszczam dożywotnio (jednak nie gwarantuje, ze osoba, ktora sobie szablon zainstaluje go nie usunie)

+ tematyka stron kobieca; tak przypuszczam, bo szablon bedzie raczej różowo cukierkowy. Tu daje dwie cechy: kobiety raczej nie znaja sie na kodowaniu stron, więc mniejsze ryzyko, że link usunie. Tematyka kobieca bloga to dobre miejsce na reklamowanie perfumerii, sklepow z bielizna itp...

+ szablon bedzie dostepny za darmo, wiec jest szansa, ze zostanie zainstalowany na wielu stronach o roznym PR i w roznych domenach.

+ jak ktos chce moge link zamiescic tak, ze bede parsowal plik XML z Waszego serwera. Bedziecie wiec mogli podmieniajac plik, podmieniac zawartosc linku oraz sledzic gdzie link jest publikowany i jakie ma UU

Minusy:

- to nie jest jeszcze oferta. chce zobaczyc ile na tym moge zarobic i jesli dostane dobre stawki, biore sie do kodowania. Na razie chce sprawdzic czy ten pomysl zarobienia na designie bedzie dla mnie oplacalny

- jest ryzyko, ze nikt szablonu nie sciagnie (ale szczerze mowiac, chyba nikt w to nie wierzy); nie gwarantuje zadnej odwiedzalnosci, zadnego PR

Prosze o przeslanie na PW lub na email [kkarpieszuk malpa gmail.com] swoich propozycji cenowych za umiesczzenie jednego linku dozywotnio w szablonie

pozdrawiam, Konrad Karpieszuk

Sklep internetowy na bazie WORDPRESS

TradeMatik.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności