Skocz do zawartości

Czy linkujesz strony swoich klientów z SWL'i?

Czy linkujesz strony swoich klientów z SWL'i?  

188 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy linkujesz strony swoich klientów z SWL'i?

• Tak
      88
    • Nie
      41

Rekomendowane odpowiedzi

a ja chciał bym przypomnieć temat: Czy linkujesz strony swoich klientów z SWL'i?

co white, black, i reszta palety barw ma wspólnego z pytaniem postawionym w ankiecie?

że moderator do tego dopuszcza... :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
'WhiteHatSEO' próbujesz powiedzieć ze mała kradzież to nie kradzież ?

Wskaż mi gdzie napisałem coś o kradzieży! Odpowiedzią na powyższe warunkuje jakąkolwiek dalszą z Tobą konwersację.

Beerbant: Zgodzisz się z tezą, że za pomocą "legalnych" metod jesteś w stanie wypozycjonować każdą stronę na frazę, np. "usługi hydrauliczne warszawa mokotów"?

* Kwestia "legalności" (prawodawstwo, a widzimisię G) jest dyskusyjna, jednak jakikolwiek punkt odniesienia nie obierzesz twierdzenia Xanna są sofizmatami.

WhiteHatSEO tradycyjna świeca dymna żeby nie odpowiedzieć na pytanie jak wypozycjonować stronę na hasło bielizna

i nie wciskaj kitu że nie wiesz o co chodzi z mała kradzież to nie kradzież , bo wczoraj to Ty się nie dowiedziałeś o PIO

wiec czekam uświadom nas jakimi to legalnymi metodami można wypozycjonować stronę pod hasło np aparaty cyfrowe

Marketing internetowy dla firm

Beerbant: Zgodzisz się z tezą, że za pomocą "legalnych" metod jesteś w stanie wypozycjonować każdą stronę na frazę, np. "usługi hydrauliczne warszawa mokotów"?

Każdą? A jak strona nie jest związana z szeroko pojętymi usługami hydraulicznymi w Warszawie na Mokotowie?

Eksperyment Discover.pl

1. tak ogólnie do wszystkich kieruje - bo nalezałoby sie zastanowić nad nazewnictwem wogóle w SEO bo potem ktoś z zewnatrz czyta "nielegalne pozycjonowanie" i mysli że pozycjonuje ekipa partyzantów z gwatemali albo underground z byłej serbii

Przepraszam, ale mówisz o nazewnictwie, więc powiedz mi proszę od kiedy SEO to pozycjonowanie? Umknęła mi jakaś lekcja z angielskiego? Nie wiem jakiego słownika używasz, ale pora go zmienić.

Xann: dyskusje z Tobą zawsze przeradzają się w kłótnie i jeszcze gorzej, jeśli tylko ktoś nie zgadza się z Twoimi twierdzeniami lub nie zechce tracić czasu na odpowiedzi na jakieś Twoje wyimaginowane pytania. Swoją drogą to Twój skuteczny sposób na odmowę odpowiedzi na wcześniejsze, postawione Tobie. Skuteczny, bo coraz więcej osób olewa konwersację z Tobą i na Twoich warunkach. Pozwól, że ja też do nich dołączę.

Yeden: możesz zawęzić, możesz rozszerzyć do każdej strony, nawet niezwiązanej tematycznie, ale to nie do kwestii "moralności", "etyki" i "legalności" się odnoszę. Czy działania polegające na dodaniu strony do kilkunastu mocnych katalogów są "pozycjonowaniem"? A optymalizacja kodu? Czy może promocja fraz lokalnych/niszowych w serpach już nie jest pozycjonowaniem, a "Pozycjoner" to tylko ten, który zajmuje się "bielizną", "oponami", "nieruchomościami", itp?

1. tak ogólnie do wszystkich kieruje - bo nalezałoby sie zastanowić nad nazewnictwem wogóle w SEO bo potem ktoś z zewnatrz czyta "nielegalne pozycjonowanie" i mysli że pozycjonuje ekipa partyzantów z gwatemali albo underground z byłej serbii

Przepraszam, ale mówisz o nazewnictwie, więc powiedz mi proszę od kiedy SEO to pozycjonowanie? Umknęła mi jakaś lekcja z angielskiego? Nie wiem jakiego słownika używasz, ale pora go zmienić.

składnikiem SEO nie jest pozycjonowanie ? hmmm , może rzeczywiście muszę zmienić słownik ... zastanowie sie nad słownikiem ślusarskim ;)

nie wiem jak zawężasz swoja percepcje ale czas ja poszerzyć :)

PS

umkneła Ci lekcja czytania ze zrozumieniem ... ;)

nie rozumiem przyznam, jeżeli masz na mysli każdą witryne na każdą fraze (nawet te topowe), to wypozycjonowanie na topowe frazy nowej strony w pełni zgodnie z obecnymi wytycznymi i zaleceniami google dla webmasterów jest możliwe czysto teoretycznie (i tylko przy załozeniu niezmiennosci logarytmu/zasad itp przez okres min 5-8 lat)

lub

jest mozliwe przy poniesieniu kosztów znacznie (kilkukrotnie) przekraczających rentowność tego działania ......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

składnikiem SEO nie jest pozycjonowanie ? hmmm , może rzeczywiście muszę zmienić słownik ... zastanowie sie nad słownikiem ślusarskim ;)

nie wiem jak zawężasz swoja percepcje ale czas ja poszerzyć :)

I znowu wracamy do punktu wyjścia.

Od kiedy składnikiem SEO jest pozycjonowanie? Ja widzę, że Ty nie masz problemów z nazewnictwem, ale z rozumieniem.

Pomysł o ślusarstwie jest jednak idealny.

wracamy ? ooo przepraszam pisz/mów tylko za siebie, mnie w swoje cofanie nie mieszaj

sorki za offtopka

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Od kiedy składnikiem SEO jest pozycjonowanie? Ja widzę, że Ty nie masz problemów z nazewnictwem, ale z rozumieniem.

Pomysł o ślusarstwie jest jednak idealny.

To ja sie może w końcu dowiem co robię od kilku lat - seo robię, pozycjonuję, czy jestem tylko linkododawaczem?

Stawiam na to trzecie, ale może robię co innego i pewnego dnia zdziwię się jak mieszczanin u Moliera, który dowiedział się, że całe życie mówił prozą. :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności