Skocz do zawartości

Podaj informacje podatkowe google adsense zmienić czy nowe konto?

rolerkoster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie do orientujących się w temacie mam konto Adsense i teraz zakladam dzialallnosc gosp. oczywicie chce sie rozliczac z adsense, tyle ze nie wiem jak zrobic z tego konta obecnego zmienic w ustawieniach moje informacje podatkowe czy po prostu założyć nowe konto całkowcie?

Przy drugiej opcji obawiam się ze jak z obecnego konta zdejme rkelamy to mogą mnie zablokować i nie wyplacic kasy albo nie przyjac mojej strony na nowym koncie? nie wiem :| pomóżcie....

szczerze to wolałbym nowe konto które i tam podałbym wszystkie dane firmowe.

Przecież tam mu nikt nie odpisze...

Bzdura. Próbowałeś czy gdybasz?

Odpisze i w dodatku jest spokojnie szansa na zmianę... (wiem z własnego doświadczenia).

Kiedyś próbowałem się czegoś dowiedzieć od nich i żadnej odpowiedzi nie dostałem. Na tym ich forum też nie odpowiada nikt z ekipy. Może coś się zmieniło teraz, ja opieram się na swoich starych doświadczeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności