Skocz do zawartości

Za co bany?

zajadacz

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czytam i czytam i aż musiałem się zalogować ;P

Dawno mnie tu w sumie nie było :unsure:

Ostatnio miałem podobnie jeżeli chodzi o dowalenie konkurencji systemami. Mam stronę o zwrocie podatku, ktoś dowalił w tydzień 17tys linków na frazę "zwrot podatku". Domena nowa, FSB wybił ją do top10 - 2 dni później leżała na >100 lol

więc można, naprawdę można. I myślę, że jak dowalisz taką ilością linków nawet domenie z jakimiś już organicznymi linkami to ona i tak wyleci. Może nie dostanie bana całkiem, ale napewno ma filtra na 3 miesiące pewnego.

Pozdrawiam

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hola hola , jeżeli chcesz już coś powiedzieć to mówi się rzetelnie a nie że w jakimś kościele dzwony biją

ja zawsze mówię ze linkuje się cały top20 po 500 pkt na frazę a siebie po 5000 tys pkt na fraze a nie dopalamy konkurencje

https://www.forum.e-weblink.com//all-off-to...kie-promowanie/

Marketing internetowy dla firm

Dlatego SWLe za niedlugo beda przynosily wiecej strat niz korzysci. Wszyscy poczatkujacy pzycjonerzy postawia pare smietnikow i beda filtrowac konkurencje, bo nie poradza sobie z przeskoczeniem ich walczac "uczciwie" ;) . Zeby wszyskich wyleczyc z SWL niech wszyscy podadza adresy swoich najlepszych serwisow i zrobimy zawody... Kto kogo pierwszy zafiltruje...

Moze sie powtarzam ale chyba juz nikt sie nie dziwi dlaczego wszyscy pytajac o cokolwiek podaja... "Mam stronke www.xxx.pl ... " :D

a jaka to jest róznica? sam podałes przepis i chcesz podczepić go pod kogoś...

znacząca i to bardzo , dziwie się ze nie nie wiesz albo udajesz że nie wiesz a przepis sprawdź sobie sam jak wygląda "nagły przyrost znacznej ilości" a nie wartość ledwie idexacyjna

a skąd Ty wiesz co jest wartością indeksacyjną dla danej domeny? dla starej domeny dopalenie to pryszcz, dla nowej to ta Twoja wartość indeksacyjna to może być filtr, przecież konkurencja nie ogranicza się do zaindeksowania tylko strony, ale do jej wypozycjonowania, dlatego te dodatkowe linki ledwie indeksujące moga mieć zupenie inna wartość w połączeniu linkami które uzywa już konkurencja...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Xann powinieneś przeprosić użytkowników za to że masz ich za debili pisząc takie brednie i myśląc że ktoś je traktuje poważnie.

Masz posłuch tylko u tych którzy się tobie podlizują w zamian za korzyści.

Możesz pisać idiotyzmy typu że podałem pomysł na filtrowanie konkurencji, nawet mam go w stopce, ale uwierz mi że stajesz się forumowym błaznem.

Wiem że starasz się ocalić twarz bo wybrykach z postem na twoim forum o dopalaniu konkurencji, o wystawiania domen z systemu konkurenta człowiekowi który sam mówi że donosi do Google, ale co ci zostało?

Załóż jeszcze kilka idiotycznych tematów w których szukasz sensacji na czyjś lub czegoś temat, napisz jeszcze kilkaset odpowiedzi zachwalający spamowy system jako cudowny sposób na pozycjonowanie, podkup jeszcze kilka osób punktami.

Jeśli masz jakiegokolwiek speca od marketingu w firmie to na 100% go nie słuchasz a gość się łapie za głowę co jego szef wyprawia.

Ale rób tak dalej, zawsze będzie weselej na forum.

a skąd Ty wiesz co jest wartością indeksacyjną dla danej domeny?

wiem bo robiłem testy i nadal je robię , 500 pkt ma wartoś idexacyjną link w skali miesiaca zbierze 100 - 300 BL ta liczba nie szkodzi nawet funkiel nówce które tez idexuje przez eweba

LOLKI teoretyzujesz i piszesz bzdury ale jedno muszę Ci przyznać ze na głos powiedziałeś jak zafiltować domene i teraz odwracasz kota

ogonem

Kolejny ewidenty przykład jak mechanik samochodowy może teoretyzować

co by nie było że gadasz bzdury mam podkładkę:

Aktualizacja: można by pomyśleć, że skoro SWLe przekazujące PageRank wychodzą poza zasady Google, to wykupując na przykład rotacyjne linki i zgłaszając raport spamu można zaszkodzić konkurencji. Ponieważ jednak bierzemy większą ilość sygnałów pod uwagę, takie działanie na niekorzyść innych webmasterów jest skuteczne wyłącznie w teorii.

Źródło mechaniku znasz

Xann gdyby to było jedyne źródło linków to bym Ci przyznał rację (naprawdę), ale jak pisałem dopalając nie sprawdzasz czy i jakie linki lecą na dopalaną domenę

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności