Skocz do zawartości

Za co bany?

zajadacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czytając Twoje posty Xann, pozostaje mi tylko uśmiechnąć się z politowaniem i powiedzieć ci że nikt sobie nie życzy linków ze śmietników bo mogą mu zaszkodzić.

Jeśli ja sobie pozycjonuję stronę, dbam o ilość i jakość linków przychodzących a tu nagle jakiś właściciel systemu poleca mnie linkować to takie zachowanie pozostawiam ludziom do oceny.

Szkoda mojego czasu na dyskusje z tobą bo masz ludzi za idiotów.

Takie bajki to pisz lizusom.

Ps.

wersja nie oficjalna jest taka ze google nigdy nie usunie top30

Czyli przyznajesz że za swle można dostać filtra????

Czyli linkujesz tylko w celu zatarcia swoich działań?

Nie wierze w to co czytam!

Czytając Twoje posty Xann, pozostaje mi tylko uśmiechnąć się z politowaniem i powiedzieć ci że nikt sobie nie życzy linków ze śmietników bo mogą mu zaszkodzić.

google czarno na białym napisało ze to nie szkodzi - ale widzie że problemy z przyswajaniem

Jeśli ja sobie pozycjonuję stronę, .....

jeśli Ty sobie pozycjonujesz stronkę to działasz przeciwko wytycznym Google , wiec przestań już panicznie pisać bzdury

Marketing internetowy dla firm

A co cie obchodzi czy ja działam przeciwko wytycznym google. To jest moja sprawa i nic ci do tego. Nie tłumacz się głupio.

Pozycjonuje ją sobie i nie życzę sobie aby ktoś mi w tym pomagał linkami ze śmieci. Rozumiesz?

Masz dwa wyjścia.

Szukać jakiegoś speca od PR bo wiarygodność systemu eweblink szybko spada.

Wyjście nr dwa, prosić moderatora o przeniesienie tego posta do kosza co mam nadzieje że nie nastąpi.

lolki Ty naprawdę masz naprawdę jakieś problemy z przyswajaniem ale to by wszystko tłumaczyło totalny brak wiedzy wiele tłumaczy , sugeruje żebyś jednak zają się tą mechaniką samochodową.

ps. linkuje tyko wartościowe strony dlatego że są wartościowe i to tylko z wartościowych stron - zresztą tak nawet mowi google

ps. mam znacznie więcej wyjśc ale skąd możesz to wiedzieć ?

wersja nie oficjalna jest taka ze google nigdy nie usunie top30

Top 30 raczej nie usunie ale co 2-3 stronę z top 30 to już bez większych problemów.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Xann Ty wogole jakiegoś masz pecha :) robisz tyle dobrego, a wszyscy do okoła albo źle interpetują to co piszesz, albo nie tak wykorzystują system reklamowy...

odpowiedź na pytanie: 500 punktami nic nie zrobisz, ale nie masz wpływu na to kto i jak wykorzysta to zabezpieczenie się przed teoretyczny założeniem, że G nie wyczyści całego Top 30

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zakręcony w Polsce sukces mierzy się ilością wrogów :)

a odnośnie tych 500 pkt to naprawdę nie ma to nic wspólnego z pozycjonowaniem , dobrze wiemy że na filtr są podatne wszyskie strony pozycjonowane niezależnie od tego czy są robione naturalnie czy sztucznie, a cała akcja lolkiego robi ruch w sprzedaży pkt odkąd o tym mówi znacznie się zwiększyła ;)

Powiedz mi Xann, w jakim celu polecasz linkować konkurencje ze swojego systemu, dodajmy że konkurencje która jest obecnych w serpach nas interesujących czyli bezpośrednio z nami konkurująca?

No jak to po co: więcej zużytych punktów, więcej kasy dla Xanna i tyle.

Xann mam pytanie:

skąd akurat proporcja 1:10 w linkowaniu konkurencji i swoich stron?

Robiłeś jakieś testy i wyszło 1:10, a nie np. 1:20 czy 1:100 ?

Dlaczego akurat top20?

Przecież pozycje w serpach się zmieniają i takim rozumowaniem musiałbyś codziennie zaglądać do serpów i kolejnym stronom przydzielać po kolejne 500pkt tracąc je niepotrzebnie i do tego kase.

takim oto sposobem możesz linkować top30, top50 czy top100 w zależności od tego jakie są rotacje w wynikach.

ja zawsze mówię ze linkuje się cały top20 po 500 pkt na frazę a siebie po 5000 tys pkt na fraze a nie dopalamy konkurencje

Skoro przeznaczasz po 500 pkt na każdą stronę z top20 oprócz swojej to czym to jest jak nie dopalaniem konkurencji?

Gdzie jest granica punktowa między dopaleniem a linkowaniem?

Dla domeny z top3 500 pkt może się okazać niczym szkodliwym, ale dla domeny z końca top20 500pkt to już dopalenie i w dodatku takie, które może być szkodliwe.

125x125_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności