Skocz do zawartości

Za co bany?

zajadacz

Rekomendowane odpowiedzi

Alez oczywiście że linkme to konkurencja dla weba, jak każdy inny SWL

nieważne czy linki są stałe czy rotacyjne, liczy się system i korzyści dla właściciela SWLa z ilości posiadanych klientów i domen w systemie

Dyskretytując konkurencję zdobywasz klientów, nawet jeśli rozmowa z Szookiem była w charakterze żartu (w co wątpię) to jest to działanie szkodliwe dla konkurencji - czyli idąc Xann tokiem Twojego rozumowania

dopaliłeś punktami inny system, a czy te punkty przyczynią się do bana/filtra to już kwestia czasu i reakcji klientów (mam nadzieję że wyraziłem się jasno poprzez tą metaforę)

edit: literówka i 2 słowa

125x125_2.jpg

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Alez oczywiście że linke to konkurencja, jak każdy inny SWL

nieważne czy linki są stałe czy rotacyjne,

no nie powiem , nie powiem ;)

ps. mam nadzieje ze to jednostkowy przypadek bo sie załamie

......dopaliłeś punktami inny system, ......

a to to juz rekord świata ;)

Marketing internetowy dla firm

o rany.. czy ja powiedziałem że nie ma różnicy między SWlem rotacyjnym a stałym???

Liczą się klienci, im więcej ich masz tym lepiej i z pewnością z chęcią przejąłbyś klientów innych SWLi zarówno stałych jak i rotacyjnych, bo to dla Ciebie oznacza więcej kasy, a wiadomo że filantropem nie jesteś

125x125_2.jpg

Liczą się klienci, im więcej ich masz tym lepiej i z pewnością z chęcią przejąłbyś klientów innych SWLi zarówno stałych jak i rotacyjnych, bo to dla Ciebie oznacza więcej kasy, a wiadomo że filantropem nie jesteś

zatrważający jest poziom wiedzy co niektórych i waśnie dla takich postów uważam ze jakaś identyfiakcja usera powinna byc

słychaj boguś i lolki wy też , system jeża nie jest ządną konkurnecją dla eweblinka bo nie dośc ze jest stały to jeszcze tamtem przyjmyje gołe domeny a ten zindexowane

gdybym chciał wykończyć konkurnecje jaką posiadam to bym podał seo.neta a nie system linków stałych

jednak niektorzy mają duże braki albo z logicznym myśleniem albo w temacie

SWLe rotacyjne same w sobie konkurencją do stałych być nie mogą z racji innej zasady działania, jednak pomijając już sposób dystrybucji linków

liczą się klienci i domeny.

I w jednych i w drugich mogą być przecież Ci sami klienci jak i domeny więc tym samym jest część wspólna między dwoma różnymi pod względem charakterystyki SWLami

Jeśli zniszczyłbyś kilka innych SWLi, nieważne czy stałych czy rotacyjnych, ich klienci rozglądaliby się za czymś innym i trafili właśnie do weba.

Dlatego moje zdanie jest takie a nie inne.

125x125_2.jpg

ps. Lolki to jak to jest nie życzysz sobie linkowania ze śmieci a jednak nich linkujesz , to takie małe kłamstewko ? albo i nie małe , wiarygodnośc troche stopniała

Skoro już Xann pokazałeś że grzebiesz w danych swojego systemu i upubliczniasz poufne dane użytkowników to już ci tłumaczę.

Nigdzie nie napisałem że nigdy nie skorzystałem z Twojego systemu, a wręcz przeciwnie, nie korzystając z niego nie miał bym prawa zabierać głosu o jakości stron biorących w nim udział.

Jednak korzystałem więc jak najbardziej mogę zabrać głos o jakości stron które linkowały do moich i stanowczo stwierdzam że nie chce aby linkowały do mnie nadal a szczególnie bez mojej wiedzy. Jak już wiesz moja przygoda jakiś czas temu się zakończyła z systemem.

Ps. Dobrze że nie mam twoich statystyk bo widząc jak się obchodzisz z czyimiś danymi można mieć obawy o ich bezpieczeństwo.

A wielu mówi o głębokiej inwigilacji Google i powiązaniach pomiędzy różnymi usługami google a których być nie powinno.

Tymczasem bardzo możliwe że podobnie mamy na swoim lokalnym polskim podwórku

Zresztą umieszczanie kodów SWLi nie jest zbyt bezpieczne...

W końcu umieszczamy plik php na serwerze dając mu dostęp do zapisu na serwerze

125x125_2.jpg

Skoro już Xann pokazałeś że grzebiesz w danych swojego systemu i upubliczniasz poufne dane użytkowników to już ci tłumaczę.

posiadając Twój login a PIO na którym nie zalogowałeś się na e-weblinku w życiu bym nie zgadł kim jesteś i co masz , te informacje są z PIO i sam je napisałeś :( jak i wile innych ciekawych rzeczy choćby pytanie jak usunąć efekt pozycjonowania.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=15039&hl=

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=38734&hl=

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=15991&hl=

Ps. Dobrze że nie mam twoich statystyk bo widząc jak się obchodzisz z czyimiś danymi można mieć obawy o ich bezpieczeństwo.

Radzę jak się czegoś nie wie nie odpowiadać lub nie polemizować bo znów wychodzisz na idiotę, statystyki zabierasz do siebie na serwer i oprócz ciebie nikt nie ma dostępu do ich danych

A wielu mówi o głębokiej inwigilacji Google i powiązaniach pomiędzy różnymi usługami google a których być nie powinno.

Tymczasem bardzo możliwe że podobnie mamy na swoim lokalnym polskim podwórku

Zresztą umieszczanie kodów SWLi nie jest zbyt bezpieczne...

W końcu umieszczamy plik php na serwerze dając mu dostęp do zapisu na serwerze

co Ty za bzdury wypisujesz ????? :):D:(

posiadając Twój login a PIO na którym nie zalogowałeś się na e-weblinku w życiu bym nie zgadł kim jesteś i co masz , te informacje są z PIO i sam je napisałeś :( jak i wile innych ciekawych rzeczy choćby pytanie jak usunąć efekt pozycjonowania.

Nie żebym się wtrącał w wasze kłótnie, ale przejrzałem te 3 tematy w których lolki niby podał swoje dane teleadresowe i nie ma tam nic takiego.

co Ty za bzdury wypisujesz ????? :):D:(

Bzdury w sprawie teorii spiskowej czy w sprawie pewnego zagrożenia jakie może nieśc za sobą umieszczanie kodów z SWLi na własnym serwerze i danie im pełnych praw?

Co do teorii spiskowej to tylko moja teoria ;] napisałem zresztą, że ja tak myślę a nie że tak jest. A jak jest w rzeczywistości czas pokaże.

Co do pewnego zagrożenia ze strony SWLi, to chcesz powiedzieć że tak nie jest?

Masz tysiące domen podobnie jak każdy inny SWL, w których masz umieszczony na serwerze kod z weblinka i do tego pełne prawa zapisu do katalogu.

Nie sugeruje nieetycznego wykorzystania tylko mówię, że jest to teoretycznie możliwe.

125x125_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności