Skocz do zawartości

,,Profesjonalizm" 8p.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

8p.pl nie jest dla "pozyconerów", którzy ograniczają się do stawiania badziewia z SWL, po czym o nim zapominają. Dzięki adek za przestrogę dla innych, sam bym tego lepiej nie zrobił :)

Adek, ja nie wiem czemu się dziwisz, pozycjonerów nikt nie chce hostować, więc wystarczy że zobaczyli Twoje nazwisko i co zacząłeś robić to domyślili się co tam będzie

Nazwisko nie. Ale nazwa konta "spam" mogła już trochę powiedzieć ;)

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
chcecie hostowac spamy to doplaccie, albo lepiej kupcie sobie wlasne dedyki i wtedy sie okaze jak to skrypty sa "zoptymalizowane".

miz mamy swoje dedyki, ale też część stron w adekwatnych ilosciach można wrzucic na mniejsze konta, wszystko z głowa

Nie raz dostawałem info od firm typu home nazwa kei ze obciazam ich maszyne i stosowałem sie do wskazówek, lub rezygnowałem z usług , miałem wybór i tak to własnie powinno wyglądać, nie inaczej.

Ja również nie mam najlepszego zdania o 8p.pl

Dostałem e-maila że rzekomo robię za duże obciążenie serwera, tymczasem w panelu klienta średnie obciążenie procka pokazywało 0,00% i ramu 0,17% - super...

Moje konto zostało zablokowane, a pieniądze nie zwrócone (co prawda używałem hostingu przez okolo 3 miesiące...)

8p.pl nie jest dla "pozycjołerów", którzy ograniczają się do stawiania badziewia z SWL, po czym o nim zapominają. Dzięki adek za przestrogę, sam bym tego lepiej nie zrobił :)

wiesz co ale przez te pare dni naprawde ciezko było mi o tym zapomniec ;)

I skoro 8p.pl nie jest dla pozycjonerów to własnie przekazałeś wszystkim fajną informacje na PiO. Mysle ze pozycjonerzy których na tym forum za pewne jest kilku też podziękują za przestrogę.

z pozdrowieniami ,,pozycjołer" :)

lipek92, skoro jesteś taki super, to powiedz ile miałeś ostrzeżeń i ile razy deklarowałeś, że "będzie lepiej"? Bardzo Cię proszę - nie kłam.

Mysle ze pozycjonerzy których na tym forum za pewne jest kilku też podziękują za przestrogę.

I tym pięknym sposobem wszyscy będą szczęśliwi. Jeszcze raz wielkie dzięki!

Adek twierdzi, że stworzył tylko X subdomen i postawił kilka WP.

O ile wiem, opisy GG to nie wp. Ale co ja tam głupi mogę się znać na pozycjonowaniu :)

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

adek: rozumiem Twoj punkt widzenia, ale rozumiem tez prewencyjne podejscie 8p.pl (do ktorego nie mam zastrzezen jako hostingu).. do eleganckiego klubu tez nie wpuszcza tylko i wylacznie za to, ze masz adidasy i dresy, a nie ma co ukrywac, ze pozycjonerzy w wiekszosci wypadkow do latwych klientow nie naleza.. nie dosc ze obciazaja serwer to jeszcze zaraz tutaj obsmarowuja kazdy hosting, ktory im podziekuje :)).

pozdrowienia.

googlerulz.

Ogólnie mówiąc 8p.pl z tymi obciążeniami coś miesza. Żeby dwa otwarte mini mogło spowodować zbytnie obciążenie serwera to jakoś mi się wierzyć nie chce, a i takie przypadki znam.

Ot postawić jedną stronę w html składającą się z kilku plików, to może uciągnie :)

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

...którzy ograniczają się do stawiania badziewia z SWL

O jakim badziewiu piszesz?

Bo subdomeny + SWL kojarzy mi się tylko z jednym rodzajem skryptów i chciałbym wiedzieć czy faktycznie tak bardzo obciążają po czasie?

I bardzo dobrze, że w trosce o innych dziękują ci za współprace!

Należy pamiętać, że na hostingu współdzielonym w takich sytuacjach tracą przez to inni userzy którzy także dokonali opłaty, a ich oprogramowanie nie gasi światła w serwerowi. Powinieneś się cieszyć, że zaproponowali zwrot wpłaty, bo z pewnością w ich regulaminie jest klauzula o nadmiernym wykorzystaniu zasobów przez usera...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Bo subdomeny + SWL kojarzy mi się tylko z jednym rodzajem skryptów i chciałbym wiedzieć czy faktycznie tak bardzo obciążają po czasie?

giker to info ogólna 8p.pl, nie dotyczy mojego przypadku napewno bo tego jeszcze nie ma w indeksie, wiec do SWL bym nie wrzucał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności