Skocz do zawartości

,,Profesjonalizm" 8p.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Należy pamiętać, że na hostingu współdzielonym w takich sytuacjach tracą przez to inni userzy którzy także dokonali opłaty, a ich oprogramowanie nie gasi światła w serwerowi. Powinieneś się cieszyć, że zaproponowali zwrot wpłaty, bo z pewnością w ich regulaminie jest klauzula o nadmiernym wykorzystaniu zasobów przez usera...

Mion czytałes moj wątek?

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I tym pięknym sposobem wszyscy będą szczęśliwi.

Do pełni szczęścia brakuje na Waszej stronie info. kogo sobie nie życzycie jako klienta. A tak marnujecie czyjś czas i pracę.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Wiemy z doświadczenia, że z takimi klientami ... że Pana konto byłoby kilka razy przez nas blokowane ze względu na obciążenie.
Mion czytałes moj wątek?
Jak widać tak...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A tak marnujecie czyjś czas i pracę.

Za to pozycjonerzy (wiadomo o kogo mi chodzi), dają nam go pełnymi garściami. Dlaczego myślisz/myślicie tylko o sobie? Myślisz, że jak zapłacisz 49 zł za rok, to admin będzie siedział 24h/dobę i blokował badziewiaste boty z Chin itp. penetrujące Twoje "zoptymalizowane" skrypty, bo "płacę - wymagam"?

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

Mion ale tam jest ,,byłoby", co oznacza czas przyszły .... ?

Skoro piszą o obciązeniach niech napiszą ile razy moje dzialania obciążyły serwer.

Za przeproszeniem co mnie to obchodzi co mogloby sie zdarzayc w przyszłosci. Moge załozyc 200 tys syubdomen a skorzystac z 3

A tak marnujecie czyjś czas i pracę.

Za to pozycjonerzy (wiadomo o kogo mi chodzi), dają nam go pełnymi garściami. Dlaczego myślisz/myślicie tylko o sobie? Myślisz, że jak zapłacisz 49 zł za rok, to admin będzie siedział 24h/dobę i blokował badziewiaste boty z Chin itp. penetrujące Twoje "zoptymalizowane" skrypty, bo "płacę - wymagam"?

8p.pl ale to czemu masz cene 49 złotych? Czy to nie twój problem? Jesli klient kupuje coś w jednej firmie za 200 a w innej to samo lub bardzo podobne za 100 tzn że mamy wolny rynek? Ty proponujesz ceny , bo taka przyjałes strategie, nie jestescie darmowymi hostami ze mozecie robic co Wam sie podoba.

Jesli ja tworze firmie strone za 150 złotych tzn że wkalkulowałem w tę cene wszystko czego mogę nie zawrzeć w regulaminie, umowie. I nie napisze mu bo drugiej poprawce , spadaj bo zapłaciłes tylko 150 złotych, obsłuże go tak jak winien być obsłużony bo to ja ustalam ceny

Adek, czy Ty masz firme z usługami? Bo piszesz tak, jakbyś zupełnie nie wiedział, na czym polega taka działalność.

sprawdz domene adicom.pl na webarchive i porównaj.

8p.pl tak sie sklada ze korzystalem z usług wielu firm hostingowych i usługowych i w tym jedynym przypadku poziom obsługi klienta i podejscia do niego mnie poraził. Nie mam i nie moge mieć zastrzezeń do jakości Waszych usług bo nie dane mi było sie o tym przekonać dlatego z tym nie polemizuje

Za przeproszeniem co mnie to obchodzi co mogloby sie zdarzayc w przyszłosci.
Za przeproszeniem przyszłość serwera obchodzi jego administratora/firmę hostingową.

Po tym co user instaluje na serwerze można przewidzieć jakie będę tego skutki w odniesieniu do wykorzystania jego zasobów.

Wiec dla administratora lepiej działać prewencyjnie, a nie podziękować Ci za współpracę po fakcie... Zresztą dla Ciebie też jest lepiej, bo nie został ci wyłączony hosting w trakcie działania tego co tam zainstalowałeś, ale dostałeś informacje wcześniej.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

w tym jedynym przypadku poziom obsługi klienta i podejscia do niego mnie poraził

Przyznaję się do zbrodni.

Bardziej niż na 44 zł i dobrej opinii pozycjonera zależy mi na 2000 klientach i temu, jak będą działały ich strony oraz cały serwer.

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

8p.pl nie rozumiesz jednej rzeczy. Troska o serwer i innych klientów jest uzasadniona, .

Ale chodzi o pewne formy podejscia do klietna, przekazania mu informacji. Moze załoz sobie konto w firmie kei lub home, wrzuc tam jakies mega spamy i popatrz na ,,dawkowanie" komunikatów, formy korespondencji z klientem. Dopóki tego nie zrobisz i sie nie nauczysz to zawsze będziesz sprzedawał konta na serwerze po 44 złote i będziesz musiał na nim upychać po 2000 klientów .

Ja posiadałem jedną stronę html na serwerze BIG czyli za 143zł rocznie i przekraczałem limity zużycia procesora. Użytkowników było na stronie codziennie nawet poniżej 1000. Teraz już nie korzystam, od pół roku leży wolne. Przeniosłem do kei.pl i jestem bardzo zadowolony. Pomimo tego że usługa 2 razy droższa to wielokrotnie lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności