Skocz do zawartości

,,Profesjonalizm" 8p.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja posiadałem jedną stronę html na serwerze BIG czyli za 143zł rocznie i przekraczałem limity zużycia procesora. Użytkowników było na stronie codziennie nawet poniżej 1000.

109 zł dokładnie zapłaciłeś :) A obciążenie można zrobić i setką userów, nie ma prawidłowości.

Adek - więc ja Tobie jeszcze raz odpowiem. Wolę oddać Tobie te 44 zł i nie użerać się z Tobą (w sensie - tym co będzie robiło Twoje konto) przez rok.

Dlaczego niektórym tak trudno zrozumieć, że pojęcie "Wolny rynek" działa w dwie strony?

Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny.

dlaczego wy sie pocicie i denerwujecie? 8p.pl jest przeznaczony dla 12 letnich gowniar stawiajacych strony o wyzszosci rozowego koloru nad niebieskim, na ktore nikt nie wejdzie poza psiapsiolka. i koniec. zadnych obciazen, zadnego downloadu. spokoj.

najlepiej jakby firma zablokowala php, bo po co sie narazac? a noz widelec to dziecko poczyta jakies poradniki i przerzuci sie np na wordpressa i zarznie serwer?

nie ma czegos takiego jak dzialanie prewencyjne. jesli nie lamal prawa, nie bylo tam xxx, itd to z jakiej racji usuneli konto???? co ich obchodzi ze zaloze strony na ktore wrzuce swl i nigdy na nie zajrze??? jak sie pojawi problem to wtedy mozna optymalizowac/usuwac/blokowac, a poki co to przypomina historie z joemonstera gdzie blokuja userow za uzywanie slowa wykop.... (a co, wlazi sie na wykop :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Adek - więc ja Tobie jeszcze raz odpowiem. Wolę oddać Tobie te 44 zł i nie użerać się z Tobą (w sensie - tym co będzie robiło Twoje konto) przez rok.

8p.pl to tylko jeszcze mi odpowiedz na jedno ostatnie pytanie, skoro jak pisales nie chcesz mieć pozycjonerów jako swoich klientów to po jakiego grzyba promujesz sie na pio ze stopka tani hosting skoro to nie Twój target?

nie mam zamiaru klamac. wywnioskowalem to z pierwszego postu. nie chodzi mi oczywiscie o zamkniecie konta na zasadzie koniec i kropka i zero komentarza, ale nawet forma listu jaki wyslales to dla mnie amatorszczyzna. Nie widze tez na stronie zadnego info o zakazie wordpresow, limitach zuzycia, limitach subdmen, max liczby polaczen, itd. ale przynajmniej macie wrozke w firmie, ktora wie co i jak bedzie kiedys tam szkodzic innym. gratuluje.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Dlaczego niektórym tak trudno zrozumieć, że pojęcie "Wolny rynek" działa w dwie strony?

Nie mój drogi to co robisz to nie wolny rynek to wolna amerykanka i na dodatek dyskryminacja klienta z powodu jego działalności zawodowej.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

adek, ja sam jestem pozycjonerem i sam trzymam 90% swojego zaplecza na serwerze 8p.pl. Ale dziwnym trafem, mojego contentu nie oglądaja boty z wybrzeża kości słoniowej :) i nie przeglądają 1000 niezoptymalizowanych stron PHP z mysql na minutę.

adek, ja sam jestem pozycjonerem i sam trzymam 90% swojego zaplecza na serwerze 8p.pl. Ale dziwnym trafem, mojego contentu nie oglądaja boty z wybrzeża kości słoniowego :) i nie przeglądają 1000 niezoptymalizowanych stron PHP z mysql na minutę.

a to w moim przypadku tak bylo czy miało być?

Host jako gospodarza ma prawo decydować kogo chce hostować = gościć. Tak samo jak Ty masz prawo decydować kogo wpuszczasz do swojego domu. co za tym idzie stwierdzenie "Wolny rynek" działa w dwie strony" ma w pełni rację bytu.

Koncze, bo idę się gościć u dentysty, tylko nie wiem czy mnie nie wyprosi w trakcie zabiegu ha, ha, ha ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Koncze, bo idę się gościć u dentysty, tylko nie wiem czy mnie nie wyprosi w trakcie zabiegu ha, ha, ha ;)

Dobre ;) Moze sie okazac ze mozesz mieć zbyt popsutego zęba i za to 150 zeta to mu sie nie bedzie opylać wiertła odpalać. Wolny rynek w końcu

Adek, ale powiedz tak szczerze. Czy wolałbyś żeby Twoje konto zostało zablokowane po kilku dniach? Straciłbyś site i pewnie punkty w SWL, a zwrot kasy by Ci się nie należał. Czy dla Ciebie takie wyjście jest naprawdę lepsze? Bo ja faktycznie czegoś tu chyba nie rozumiem :/

8p.pl nie ma sensu ciągnąc tego wątku, czy wyciągniecie jakas małą lekcje z tej sytuacji Wasza sprawa, Wasz biznes. Każdy ciągnie swój wózek tak jak chce i gdzie chce.

Naprawde daleko mi do osób które kupują w kiosku zapałki za 2 złote i żadają aby kioskarz siedział a gajerze i znał 4 języki obce. Chodziło mi jedynie o pewną formę podejscia do klienta, nawet tego najmniej ,,zarobkowego" czy najbardziej ,,upierdliwego"

8p.pl nie jest dla "pozyconerów", którzy ograniczają się do stawiania badziewia z SWL, po czym o nim zapominają. Dzięki adek za przestrogę dla innych, sam bym tego lepiej nie zrobił ;)

Nie powiem jestem pod wrażeniem ;)

no nic dzięki za ostrzeżenie :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności