Skocz do zawartości

,,Profesjonalizm" 8p.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Oj zdziwisz się. Mogę kazać Ci w moim domu chodzić na rękach. Nie chcesz? Wyp*erdalaj.

Jasne. Bo w domu nie prowadzisz działalności gospodarczej. Spróbuj wprowadzić ten nakaz w swojej firmie :)

Tabliczkę "czarnuchów nie wpuszczamy" mogę zawiesić tam, gdzie mi sie podoba, a jak wejdziesz mi do firmy z lodami, to najpierw zostaniesz poproszony o wyjście, a później zostanie wezwana policja do usunięcia intruza z terenu zakładu.

Gorąco Cię namawiam: powieś to w swojej firmie/zakładzie/sklepie, gdziekolwiek gdzie prowadzisz działalność gospodarczą otwartą na klientów. Tak samo możesz poprosić mnie o okazanie zawartości prywatnej torby, a nie będąc do tego uprawnionym organem narazisz się tylko na nieprzyjemności - to jest tylko i wyłącznie twój wymysł nie mający umocowań prawnych. Wolnoć Tomku w swoim domku, ale prowadząc firmę godzisz sie na pewne ograniczenia Twojej wolności.

Jak chcesz podstaw teoretycznych, to poczytaj sobie wstęp do prawoznawstwa np. autorstwa Boncy. Tam chyba to ma nawet nazwę, ale przypominać mi się nie chce.

To mi się nie chce szukać ;)

Och, tutaj widzisz nie chodzi o to jakie skrypty na jakich domenach kto stawia, ale ile ich ma :P

Ooo, widzisz, mi nie chodzi o ilość ale jakość. Zdaje się, że 8p również.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak samo możesz poprosić mnie o okazanie zawartości prywatnej torby, a nie będąc do tego uprawnionym organem narazisz się tylko na nieprzyjemności - to jest tylko i wyłącznie twój wymysł nie mający umocowań prawnych.

Narażę się tylko na publiczne potępienie i topiki takie jak ten. Phi

Ooo, widzisz, mi nie chodzi o ilość ale jakość. Zdaje się, że 8p również.

Nie wiem jak długo w tym siedzisz, ale chyba jeszcze za krótko :)

Sprawa 8p jest inna, bo pewnie szczerze wisi mu to czy to opisy gg będą generowały obciążenie, czy autorski skrypt z ręcznie pisanymi tekstami.

Narażę się tylko na publiczne potępienie i topiki takie jak ten. Phi

Powtórzę: gorąco Cię do tego namawiam, jak się nie przekonasz to nie będziesz wiedział ;)

Nie wiem jak długo w tym siedzisz, ale chyba jeszcze za krótko :)

Sprawa 8p jest inna, bo pewnie szczerze wisi mu to czy to opisy gg będą generowały obciążenie, czy autorski skrypt z ręcznie pisanymi tekstami.

Nie jestem rzecznikiem firmy 8p, pewnie masz rację. Ja tylko, na ile pozwala mi skromny staż, potrafię odróżnić śmietnik generujący nadmierne obciążenia serwera od zoptymalizowanego serwisu mile widzianego przez szanujące się firmy hostingowe.

Tabliczkę "czarnuchów nie wpuszczamy" mogę zawiesić tam, gdzie mi sie podoba

Myślę, że chyba nie, tzn. możesz ale musi liczyć się z konsekwencjami.

e

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

No może o ile 'czarnuchów' może kogoś urazić, to napis 'nie obsługujemy Murzynów' jest już ok. Jak już pisałem oczywiście zaraz byłaby nagonka itp, ale od strony prawnej mogliby mnie cmoknąć.

@WhiteHat zoptymalizowany serwis? Nie ma czegoś takiego jak zoptymalizowany serwis, który może wytrzymac ostry najazd botów bez nadmiernego obciążania hostingu. Tu nie chodzi o optymalizację, bo nawet strona napisana w htmlu by tam generowała za duże obciążenie przy odpowiednim ruchu. A to jaki bot się przyklei do strony nie jest już często od nas zależne.

Oapisy gg czy qlweby z dorobionym cache nie generują dużo większego obciążenia od strony w html przy porównywalnej ilości odwiedzin.

No może o ile 'czarnuchów' może kogoś urazić, to napis 'nie obsługujemy Murzynów' jest już ok.

A w konstytucji czasem nie ma nic o dyskryminacji na tle rasowym :) ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności