Skocz do zawartości

Zdobywanie linków do podstron?

wasskii

Rekomendowane odpowiedzi

linkuj podstrony z anchorem związanym z tematyką podstrony, Czy wszystkie ? no nie wiem ja bym nie linkował formularzy logowania czy też innych tego typu.

Dodatkowo jak masz kilka tys podstron to linkowanie wszystkich też było by problematyczne. Linkuj najlepiej te na których ci zależy na pozycji. Jak masz podstronę np z jakimś określonym typem drukarki, to podlinkuj ją z anchorem tej drukarki i dodatkowo możesz stronę główną jak link z niej prowadzi do tej podstrony.

I tak dalej

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ale że co?

ja się podzielę: precle, katalogi, zaplecze, swl i masa innych sposobów ;)

trochę niejasne to twoje pytanie... :)

nie chodzi mi o katalogi ponieważ tam już jest dużo linków, precle trche lepiej ale np odpowiadaloby mi rejestrowanie sie na forum i w opisie dodawanie mojego linku lub pisanie na forum na temat mojej strony

linkuj podstrony z anchorem związanym z tematyką podstrony, Czy wszystkie ? no nie wiem ja bym nie linkował formularzy logowania czy też innych tego typu.

Dodatkowo jak masz kilka tys podstron to linkowanie wszystkich też było by problematyczne. Linkuj najlepiej te na których ci zależy na pozycji. Jak masz podstronę np z jakimś określonym typem drukarki, to podlinkuj ją z anchorem tej drukarki i dodatkowo możesz stronę główną jak link z niej prowadzi do tej podstrony.

I tak dalej

moja strona to stronka np dla lachon chcialbym podic troszke waski.pl/tagi/lachon/ tylko kilkanascie stron narazie i podkategorie chcialbym to robic wolnije niz za szybko

Może jeszcze jakieś porady ?

i np podstrone z lachon jak podlinkowac jakimi anchorami? aby byly rozne.

Ja mysle ze katalogi odpadaja, nie chce miec linku z jakiegos syfskiego katalogu a jak jest dobry to najprawdopodobniej nie dostane wpisu.

pozdrawiam

innymi słowy szukasz prostej metody spamowania - są różne skrypty, ale raczej mało skuteczne i dodatkowo takie metody są dość ryzykowne

możesz też pomyśleć o swl lub linkach z allegro(są nawet po 1zł)

czasami jednak naprawdę wystarczy kilka mocnych linków i po sprawie - co do lachon to linkuj od razu podstronę

sprawdź sobie: "lachon site:waski.pl" w google wyskoczy najsilniejsza podstrona na tą frazę i warto od razu ją dopalać,

i na koniec - poczytaj dogłębnie forum - jest wiele sposobów na promocję :)

innymi słowy szukasz prostej metody spamowania - są różne skrypty, ale raczej mało skuteczne i dodatkowo takie metody są dość ryzykowne

możesz też pomyśleć o swl lub linkach z allegro(są nawet po 1zł)

czasami jednak naprawdę wystarczy kilka mocnych linków i po sprawie - co do lachon to linkuj od razu podstronę

sprawdź sobie: "lachon site:waski.pl" w google wyskoczy najsilniejsza podstrona na tą frazę i warto od razu ją dopalać,

i na koniec - poczytaj dogłębnie forum - jest wiele sposobów na promocję :P

dzięki za pomoc :) jakbyś mi pomógł jeszcze i powiedział gdzie szukać na temat promocji na forum, wysłałem też zapytanie o preclowanie do Ciebie.

Odnośnie płatnych linków na allegro to wszytko jest OK ale znikają ;)

i jeszcze jedno myślisz że lepiej linkować inną podstronę w google niż waski.pl/tagi/lachon/ dla zapytania "lachon site:waski.pl jest 3. CZy lepiej będzie linkować waski.pl/133/Taniec_lachona/ ?? np w google na pozycji od 80-90 dla zapytania lachon jest moja strona waski.pl/tagi/lachon

i jeszcze jedno myślisz że lepiej linkować inną podstronę w google niż waski.pl/tagi/lachon/ dla zapytania "lachon site:waski.pl jest 3. CZy lepiej będzie linkować waski.pl/133/Taniec_lachona/ ?? np w google na pozycji od 80-90 dla zapytania lachon jest moja strona waski.pl/tagi/lachon

to zależy od Ciebie - największym mankamentem strony z tagami jest brak wyświetlanegu taga w title strony

jakbyś mi pomógł jeszcze i powiedział gdzie szukać na temat promocji

wszędzie, ale w jeden wieczór się tego nie nauczysz, polecam zacząć od przeczytania artykułów z tych blogów: Blogi SEO, a następnie poprzeglądać ciekawsze tematy na tym forum - może coś na blogach Cię zainteresuje gdzie masz jednostronną opinię - tutaj masz kilka punktów widzenia

na początek oglądnij sobie coś o optymalizacji strony i long tail ;) :

Long Tail

Polecam:

https://www.fabrykaspamu.pl/wyszukiwarka-po...logow-dofollow/

wyszukiwarka blogów

https://dofollow.pl/

Dzięki temu będziesz mógł dodać do dobrych blogów kilka zdań o swojej stronie i zamieścić w niej linka ;)

Polecam również katalogi otwarty mini oraz Qlweb by jachu , w tych katalogach można umieszczać linki do podstron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności