Skocz do zawartości

Dylemat

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dylemat. Stworzyłem następny katalog oczywiście na skrypcie IndexU ... domena *.com (dosc stara, łatwo wpadająca w słuch, szybko pisana na klawiaturze) i uruchamiac go jako anglo czy polskojęzyczny ?

Co byście doradzili i dlaczego ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja myślę że polski się bardziej przyjmie, a dlaczego:

- wielu korzysta z Twoich katalogów, bo Cie zna, kojarzy z PiO, zna wartość Twoich katalogów, są poprostu porządne

- łatwiej Ci będzie moderować "swój" język

- będziesz mógł dalej tworzyć porządną sieć katalogów polskich

- będziesz mógł jakiemuś konkretnemu klientowi zaproponować porządną reklamę w serwisach odwiedzanych, bez konieczności zmiany języka

Dobra koniec wazeliny, poprostu potrzebujemy polskich ciekawych katalogów...

Pozdrawiam i liczę, że będzie to polski katalog :)

edit: albo jak koledzy radzą dwu języczne, lub

jeden polski domena.com

drugi angielki domena.com/en/

lub na odwrót

A nie da rady zrobić katalogu dwujęzycznego ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

poiągnę temat tutaj.

Najpierw zacznę, że zrobiłem anglojęzyczny katalog - mój pierwszy (kiedyś musi być ten pierwszy raz).

Proszę o ocenę (nie dotyczy dezajnu aczkolwiek wiem że rzuca się w oczy). Co poprawić, na co zwrócić uwagę jeśli chodzi o wersję językową.

Oczywiście IndexU w nowej wersji 1.2x, domena TNALinks.com - wartośc domeny sami oceńcie - brak PR.

kodowanie TYLKO utf8.

Jeszcze nie jest zaindeksowany bo ma 3 godzinki :)

polskojęzyczny kat za miesiąc.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

tak. niechcący włączyłem safe_mode ... wrr ... juz działa :)

do kolekcji macie www.sidlink.com - polskojęzyczny :) ale prosz emi tam dodawać bardziej arty jak wpisy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności