Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

Minęło trochę czasu i niecierpliwie zapytam jak idą prace Generale ?

Wszystkie znaki na niebie i zmieni wskazują na to że tym razem powinienem się wyrobić już w terminie. Niestety musiałem na razie zrezygnować m.in. z funkcji automatycznego generatora podstron za pomocą RSS - będzie tylko jak w otwartym możliwość podpięcia RSS jako dodatkowej treści. Teraz mam 2 luźniejsze tygodnie więc prace powinny pójść mocno do przodu.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przed wydaniem skryptu proponuję zrobić jakieś wydanie testowe dla wybranych doświadczonych użytkowników, którzy przetestują i może jeszcze jakieś opinie, sugestie dorzucą ?

To tylko propozycja :) nie wiem czy przydatna... jak myślicie?

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Ja bym polecał zrobić wydanie demo- online nazwa użytkownika i hasło to admin. Tak zeby wszyscy mogli poznać od wewnątrz PA. Pozatym Forum lub osobny dział na tym forum by się przydał. Tak jak otwarty.pl mini ma.

Ja bym polecał zrobić wydanie demo- online nazwa użytkownika i hasło to admin. Tak zeby wszyscy mogli poznać od wewnątrz PA.

Będzie naturalnie.

Pozatym Forum lub osobny dział na tym forum by się przydał. Tak jak otwarty.pl mini ma.

Nie jestem pewien czy administracja tego forum pójdzie na osobny dział dla tego projektu - zwłaszcza biorąc pod uwagę to że jest on komercyjny ale spytam. Jeśli dostanę odpowiedź negatywną to pozostanie zgłaszać wszelkie uwagi w wspólnym wątku...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

To się wtedy straszny bajzel zrobi. Wszystko na kupie.

Lepiej juz wtedy otworzyć darmowe forum, coś z gotowców jak naprzykłąd FOREO. ŁAdnie wygląda i nie trzeba się bawic w instalację.

Ale rzecz jasna, najpier zapytaj administrację tego forum.

Lepiej juz wtedy otworzyć darmowe forum, coś z gotowców jak naprzykłąd FOREO. ŁAdnie wygląda i nie trzeba się bawic w instalację.

Ale rzecz jasna, najpier zapytaj administrację tego forum.

Zapytałem. Na początek musi wystarczyć nam wspólny wątek jeśli zainteresowanie będzie większe być może będzie zgoda na oddzielny dział, jak nie postawię osobne forum. Na razie nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość - chcę korzystając z wolnych 2 tygodni ukończyć skrypt ;)

Czekałem na mod v3.0 do min, czekałem na seokatalog i.... cholera, ale czekanie zaostrza apetyt ;) Mam nadzieję że skrypt będzie dobry :) Jeszcze tylko dwa tygodnie....mniam :P

A tak już serio - to demo online, to kiedy włączysz, równo z wydaniem do sprzedaży, czy trochę wcześniej... bo jak równo ze sprzedażą, to ja chyba nie potestuję dema, od razu wezmę skrypt ;)

Profesjonalne czyszczenie wykładzin, tapicerki samochodowej : Pranie dywanów

Zadbany spis artykułów, ciekawa skórka : Smaczny Precelek

Katalog stron z bardzo rozbudowaną kategorią regionalną : Katalog Błyskawica

A tak już serio - to demo online, to kiedy włączysz, równo z wydaniem do sprzedaży, czy trochę wcześniej... bo jak równo ze sprzedażą, to ja chyba nie potestuję dema, od razu wezmę skrypt :P

Zobaczymy jak wypadnę z czasem - postaram się uruchomić demo w momencie gdy zostanie mi już tylko do zrobienia moduł instalacyjny, plik readme, licencja i takie tam.

Wstawiam mały screen przedstawiający ustawienia grup linków wraz z modułem płatności bo to chyba przez większość osób tutaj najbardziej oczekiwana opcja.

seokatalog.th.jpg

Jak widać będzie można tworzyć praktycznie dowolną ilość typów linków o najróżniejszych preferencjach i cenniku ;)

Z góry przepraszam z tą uwagę, wiem że to jest mało istotne, ale jednak - jak piszesz "w swoich kategoriach" to jest ok, ale "w wszystkich" - to nie bardzo - powinno być "we wszystkich" :D

Jeszcze raz : wybacz Generale .

A tak to fajnie wygląda :)

Profesjonalne czyszczenie wykładzin, tapicerki samochodowej : Pranie dywanów

Zadbany spis artykułów, ciekawa skórka : Smaczny Precelek

Katalog stron z bardzo rozbudowaną kategorią regionalną : Katalog Błyskawica

po co ? zaraz wszyscy beda chcieli wszystkie strony i podstrony. jak zrobi to bedzie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności