Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
na pewno miesiace ;)

Nie....tym razem już tylko dni a ile konkretnie to jeszcze trudno określić - z pewnością skrypt pojawi się w tym miesiącu bo inaczej mnie zlinczujecie :)

Właściwie interfejs jest już gotowy - została ostatnia zakładka w PA dotycząca eksportu danych katalogu do pliku XML + sitemapa (na moje oko 1 dzień roboty). Później jeszcze min. 5 dni na testy, 1 dzień na przetłumaczenie na j. ang. i 1-2 dni na skonstruowanie modułu instalacyjnego (ale wtedy upublicznię już demo żeby każdy mógł sobie sprawdzić co i jak przed zakupem).

Później liczę na Waszą krytykę, propozycje kolejnych modyfikacji i raportowanie błędów bo tych ze względu na małą ilość czasu pewnie trochę będzie.

najbardziej oczekiwany skrypt roku... ;)

Nie...no bez przesady :)

Z ilości opcji powinniście być zadowoleni (jest praktycznie 90% tego co w otwartym mini + masa nowości). Rewolucją jest selektywna moderacja z możliwością szybkiej edycji w ajaxie - czegoś takiego jeszcze nie widzieliście :) - czas potrzebny na moderację nowych wpisów skrócił się min. o połowę.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

a po wydaniu przewidujesz jakieś oficjalne forum supportu?

Jasne tak samo jak stronę projektu - wszystko miały być zgrane razem ale sami widzicie jak ciężko z czasem... być może zadomowimy się tutaj - wszystko zależy od Waszego zainteresowania i dobrej woli adminów.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Moje standardowe pytanie w tym temacie :)

Można już przewidywać przybliżoną datę wypuszczenia skryptu :) ?
Minęło trochę czasu i niecierpliwie zapytam jak idą prace Generale ?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

1 czerwiec.

W zasadzie mogłoby być jeszcze wcześniej ale w przyszłym tygodniu wyjeżdżam a nie chcę Was pozbawiać suppportu.

Katalog jest ukończony - testuje go teraz i dodaję ostatnie szczegóły. Pozostaje instalator i szybkie tłumaczenie na ang. W przyszłym tygodniu będzie dostępne demo online.

wreszcie. bo chciałbym zaczac swoj projekt :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wreszcie. bo chciałbym zaczac swoj projekt :)
Ja też i nie wiedziałem czy domenkę przedłużać bo niecierpliwa oczekuje ona.

Ta data jest już definitywna - ewentualne błędy będziemy łatać na bieżąco.

zgred -> akurat Ciebie ambasadorze INDEXU to nie wiem czy zadowolę :)

Się dołączę do listy życzeń:

Blokowanie dodawania podstron

Blokowanie upierdliwych userów po mailu i po próbie ponownego dodania strony np: czesiu@jaksdomena.pl dodaje stronkę www.oralsex.an, ja to wywalam i wywalam czesia, a później czesiu1@jakasdomena.pl dodaje tę samą stronkę i automatycznie dostaje bana

PR, site, (ban?) dodawanej strony w trakcie jej akceptacji - żebym wiedział co wywalić jeszcze przed obejrzeniem stronki

Edycja komunikatów mailowych w panelu admina

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Witam - kurde chyba czytam w Waszych myślach :soczek:

Blokowanie dodawania podstron

Już jest.

Blokowanie upierdliwych userów po mailu i po próbie ponownego dodania strony np: czesiu@jaksdomena.pl dodaje stronkę www.oralsex.an, ja to wywalam i wywalam czesia, a później czesiu1@jakasdomena.pl dodaje tę samą stronkę i automatycznie dostaje bana

Jest - możesz blokować po mailu, ip usera jak również urlu strony. Jeśli zajdzie taka potrzeba wprowadzę również po nazwie usera jeśli dodaje jako zalogowany.

PR, site, (ban?) dodawanej strony w trakcie jej akceptacji - żebym wiedział co wywalić jeszcze przed obejrzeniem stronki

Tego nie ma ale będzie w kolejnych aktualizacjach :)

Edycja komunikatów mailowych w panelu admina

Jest.

I jeszcze:

To pewno jest...

Minimalna ilość znaków w opisie, maksymalna ilość znaków w tagach, minimum i maksimum znaków w tytule, zabezpieczenie przed adderem i innymi tego typu

A tego może nie być ;) a by się przydało.

blokowanie ilości dodawanych subdomen z danej domeny, z pominięciem tych znanych i cenionych, oraz możliwość edytowania przez admina "białej listy",

możliwość włączenia opcji rejestracji i weryfikacji usera po mailu, co będzie mu dawać możliwość edycji swoich wpisów - wpis po edycji idzie do moderacji

i taki jeszcze luźny pomysł: na jednym skrypcie kilka katalogów na subdomenach, wiem ze to daje ogromne możliwości "zpleczowania", ale kiedyś miałem taką wizję żeby zrobić katalogi branżowe na subdomenach jednej domeny - takie centrum katalogowe, user wchodzi wybiera na domenie głównej branżę, ogląda sobie reklamki i najciekawsze wpisy (moje? ;))

Możliwość włączenia płatności - chyba to już było w tym temacie

i jeszcze blokowanie wpisów po określonej treści opisu np:"Pierwszym zadaniem karty graficznej", lub najlepiej wyszukiwanie i blokowanie zdań które już istnieją w bazie - chmm.. nie wiem czy to nie za wiele :zeby:

aha, no i możliwość importu z baz popularnych skryptów,

Ogólnie zapowiada się ciekawie, potestujemy zobaczymy :)

Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi

Edit: blokowanie wpisów po określonych frazach w treści, w mini albo to nie działa, albo dotyczy tylko nazw domen - właśnie moderuje swój katalog i znów mam "Pierwszym zadaniem karty graficznej" - KILL!

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności