Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

a czytales wątek od początku ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Minimalna ilość znaków w opisie, maksymalna ilość znaków w tagach, minimum i maksimum znaków w tytule, zabezpieczenie przed adderem i innymi tego typu

Na razie jest możliwość ustawienia max i min dla opisu i max dla tytułu (min jest domyślnie ustawione na 3) - ale dodatkowe ograniczniki można z czasem dodać - wyjdzie w paniu co będzie potrzebne w pierwszej kolejności.

Przed adderem masz reCaptche - podobno rewelacyjny token.

blokowanie ilości dodawanych subdomen z danej domeny, z pominięciem tych znanych i cenionych, oraz możliwość edytowania przez admina "białej listy",

Tego nie ma - możesz zablokować domenę ale wtedy żadna subdomena nie przejdzie.

możliwość włączenia opcji rejestracji i weryfikacji usera po mailu, co będzie mu dawać możliwość edycji swoich wpisów - wpis po edycji idzie do moderacji

A to jest! W zasadzie jedyna rzecz którą zrobiłem a nie planowałem jeszcze w pierwszej wersji. ;)

i taki jeszcze luźny pomysł: na jednym skrypcie kilka katalogów na subdomenach, wiem ze to daje ogromne możliwości "zpleczowania"

A tego niestety nie będzie - licencja na skrypt będzie obowiązywać na określony adres.

Możliwość włączenia płatności - chyba to już było w tym temacie

Jest. Można podpinać płatności dla każdej grupy wpisów (każda o różnych preferencjach) z osobna. Płatności metodą kodów jednorazowych - automata na razie nie przewiduje.

i jeszcze blokowanie wpisów po określonej treści opisu np:"Pierwszym zadaniem karty graficznej", lub najlepiej wyszukiwanie i blokowanie zdań które już istnieją w bazie - chmm.. nie wiem czy to nie za wiele :)

Jest możliwość blokowania poszczególnych fraz lub kwestii/zdań i powinno starczyć. :)

aha, no i możliwość importu z baz popularnych skryptów

Importer w SEOKatalogu importuje pliki XML o strukturze identycznej jaką tworzy eksporter otwarty mini. Wiem że do otwartego są też eksportery z qlWeb-a i paru innych skryptów więc teoretycznie takie pliki zaimportujesz również do SEOKatalogu. Jak nie to oczywiście dorobię - wyjdzie w praniu co potrzebne.

Dziś skończyłem prace nad skryptem. Jutro instalator.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dziś skończyłem prace nad skryptem. Jutro instalator.

Gratulować, gratulować ;) zatem podobno ma to być prezent na Dzień Dziecka - następne uwagi po pierwszych testach.

Myślę że to będzie to na co czekamy, o ile nas cena nie zabije :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

A General_Depet nabrał wody w usta... lub raczej w ręce...hihi

Nie no, ludzie dajcie spokój, jest weekend, może człowiek po prostu gdzieś wyjechał. Czekaliśmy tyle czasu, poczekamy jeszcze trochę.

Profesjonalne czyszczenie wykładzin, tapicerki samochodowej : Pranie dywanów

Zadbany spis artykułów, ciekawa skórka : Smaczny Precelek

Katalog stron z bardzo rozbudowaną kategorią regionalną : Katalog Błyskawica

A General_Depet nabrał wody w usta... lub raczej w ręce...hihi

Nie no, ludzie dajcie spokój, jest weekend, może człowiek po prostu gdzieś wyjechał. Czekaliśmy tyle czasu, poczekamy jeszcze trochę.

Tak jak pisałem wcześniej w tym tygodniu miałem wyjazd; dopiero teraz wróciłem.

Co do terminu... szykujcie domenki na ten tydzień :D

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A czy skórki z dotychczasowego miniacza będą pasowały do SEOKatalogu, czy trzeba robić nowe z całkowicie inna strukturą ? ;>

Całkowicie nowa struktura - identyczna jak w WP (osobny plik od header-a, footer-a, sidebara itd).

Nie wiem o jakich skórkach (liczba mnoga) mówisz odnośnie miniacza bo ja tam widziałem tylko jedną standardową (co najwyżej w kilku kolorystykach) ale jeśli ta co jest w SEOKatalogu Wam nie będzie pasować to szybko dostosuję dodatkowo tę z otwartego.

Hmm.. zastanawiał się już w ogóle ktoś nad robieniem skórek do katalogu? ;D

Oczywiście możemy się tym zająć ale już jako indywidualne zlecenie.

Całkowicie nowa struktura - identyczna jak w WP (osobny plik od header-a, footer-a, sidebara itd).

No to jeszcze lepiej że identyczne jak w WP bo w tamtych jest w czym wybierać, a resztę to się dorobi B)

Nie wiem o jakich skórkach (liczba mnoga) mówisz odnośnie miniacza bo ja tam widziałem tylko jedną standardową (co najwyżej w kilku kolorystykach) ale jeśli ta co jest w SEOKatalogu Wam nie będzie pasować to szybko dostosuję dodatkowo tę z otwartego.

Chodziło mi o takie skórki, które spotkałem w miniaczach, ale to z pewnością są indywidualne, każdy robił dla siebie... Możliwe że to były nawet tylko kolory pozmieniane i dodane trochę grafiki.

W takim razie wydaje mi się, że ze zrobieniem takiej skórki nikt nie będzie miał większego problemu :D

button1.gif - Katalog Najlepszych Blogów - Prowadzisz bloga? Dodaj go do katalogu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności