Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

General: sorki jesli Ci euraziłem - jam amator kiermit :unsure: moge Ci dostarczyc IU na testy jak chcesz to lukniesz jak tam to wygląda.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
General: sorki jesli Ci euraziłem

Ależ skąd...

moge Ci dostarczyc IU na testy jak chcesz to lukniesz jak tam to wygląda.

Mam ten kombajn i parę rzeczy na nim wzorowałem aczkolwiek bardziej zależało mi na tym by skrypt był prosty jak otwarty mini.

gniotek -> jak sobie życzysz :)

W czwartek skrypt będzie upubliczniony (to już pewna informacja).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A takie pytnaie techniczne mam.

Czy będzie można w nim pogżebać osobiście ? To znaczy zmieniać elementy w plikach php ? Czy licencja będzie na to pozwalała ?

Jeśli masz na myśli pliki templatek (są w php) to tak oczywiście.

Jeśli pliki z funkcjami inicjacyjnymi php to niestety nie (ioncub).

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General_Depet, to juz tuz tuz ? Mam 'malenka' nadzieje, ze nie zamierzasz trzymac wyczekujacych dalej w niepewnosci...

Nie zamierzam - ostatnie 70 linii do przetłumaczenia, kilka ostatnich testów i kto wie może nawet dziś wieczorkiem upublicznię skrypt.

No to szampan czeka :blink:

Heh ja bym prosił się tak nie napalać bo nie cierpię rozczarowań a pewności że jest wszystko czego oczekiwaliście niestety nie mam :D

ja cię "docenię" ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A wiadomo już coś na temat ceny ?

100zł+VAT - 1 licencja

500zł+VAT - 10

1000zł+VAT - 25

Aktualizacje "dożywotnio" darmowe bez względu czy powstanie kiedykolwiek wersja 2.0, 3.0 itd.

Nie ma żadnych linków w stopce.

zniżek ? rabatów ?

przez jakiś czas -20% bo pewno będą na początku jakieś błędy które trzeba będzie na bieżąco usunąć i choć update zrobiłem z poziomu PA (wystarczy wgrać na serwer pliki i kliknąć update) to zawsze to jakiś dyskomfort dla użytkowników ;)

darmowych wersji dla testerów ;)?

Hehe - umówmy się tak że wyślę kilka darmowych wersji do osób które swoją pomysłowością w największym stopniu przyczyniły się do stworzenia nowego skryptu (dotyczy to również propozycji jakie padły przy dyskusji o otwarty mini mod v3.0).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności