Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze mówiąc, średnio jestem w temacie, ale ogólnie poprzednia wersja otwary-mini, mnie przerosła pod względem moderacji, bo dzienne usuwanie 100 tych samych wpisów od tej samej osoby na dodatek mnie wykończyła.

Jak problem dodawania przez automaty, będzie usunięty, to również jestem zainteresowany. ;)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Byleś w przyszłości dorobił PayPala ;)

Obiecałem i będzie - w tej wersji musiałem zrezygnować z automata w płatnościach bo implementacja jest skomplikowana i czasochłonna a 90% nabywców i tak korzystać będzie pewnie z Dotpay i kodów jednorazowych... ale spokojnie wszystko będzie.

szczerze mówiąc, średnio jestem w temacie, ale ogólnie poprzednia wersja otwary-mini, mnie przerosła pod względem moderacji, bo dzienne usuwanie 100 tych samych wpisów od tej samej osoby na dodatek mnie wykończyła.

Jak problem dodawania przez automaty, będzie usunięty, to również jestem zainteresowany. ;)

I chyba tutaj tkwi największa rewolucja w tym skrypcie w porównaniu z otwartym mini. Nie dość że jest selektywna moderacja (za jednym zamachem możesz wymoderować 20 wpisów), szybka edycja danych wpisu w AJAXie (bez przeładowywania ciągle strony) to jeszcze masz reCaptche raczej nie do przejścia przez addery.

Dobra znikam żeby zabrać się za próbę generalną i jak wszystko pójdzie dobrze wieczorkiem skrypt jest już do kupienia.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Moge sie mylic bo nie korzystalem z Twojej wersji mini_otwarty, ale jest tam bodajze opcja sciagania tresci z dodanych stron. W nowym katalogu jest ona rowniez?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Moge sie mylic bo nie korzystalem z Twojej wersji mini_otwarty, ale jest tam bodajze opcja sciagania tresci z dodanych stron. W nowym katalogu jest ona rowniez?

Jest aczkolwiek nie w takim kształcie w jakim planowałem. Na razie jest to co w otwartym mini - podpinasz kanały RSS i pobiera newsy, nowością jest tylko to że zapisuje je do bazy a RSSy możesz podpinać pod konkretne kategorie czyli np. wchodząc w podstronę Informatyka wyświetlą Ci się newsy z kanału RSS jaki ustawiłeś dla kategorii Informatyka itd.

Docelowo jednak kanały RSS mają być bardziej rozbudowane z możliwością generowania dodatkowych podstron włącznie - będzie w najbliższej aktualizacji.

EDIT: Sorry teraz zauważyłem że Tobie nie chodzi o kanały RSS tylko o pobieranie treści stron - TEGO NIE MA I NIE BĘDZIE ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Tak długo zwlekałeś... że G. też straciło cierpliwość i wyzerowało Ci PR na domenie pod SEOKatalog,

trzeba było tam wrzucić cokolwiek, a nie stronę hostingu :)

Domyślam, się, że ten katalog już gdzieś stoi w sieci, w celu testowania jak się będzie indeksował.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Tak długo zwlekałeś... że G. też straciło cierpliwość i wyzerowało Ci PR na domenie pod SEOKatalog, trzeba było tam wrzucić cokolwiek, a nie stronę hostingu :)

Hehe - mała strata.

Nie postawiłem jeszcze żadnego testa indeksacji - nie było czasu wiesz, wyjdzie w praniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności