Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dotpay to na polski rynek raczej najlepsza opcja płatności.

Jak zrobisz skrypt z tym wszystkim o czym piszesz to znajdziesz na niego klientów. Ja bym może jeszcze ze swojej strony zaproponował jakąś prostą możliwość dodawania artykułów, które mogłyby być przypisywane tak jak strony do kategorii katalogu i które można by było jakoś rozsądnie umieścić w templatce w sąsiedztwie wpisów.

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

general: pisze się na beta testera ;) jako szkodnik od INDEXu bede mial super porównanie !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

General - ale jak kto będzie chciał postawić katalog po ang dla całego świata to jednak payPall konkurencji nie ma.

Ja rozumiem ale w chwili obecnej muszę sobie wszystko rozdzielić na funkcjonalności które muszą być już na starcie a takie które można dodać z czasem jako kolejne modyfikacje skryptu. PayPal ze swoim skomplikowanym przesyłaniem danych z obu stron z czasem również zostanie dołączony - po prostu priorytetem jest teraz chętniej używany polski dotpay z prostym systemem kodów.

Dotpay to na polski rynek raczej najlepsza opcja płatności.

Jak zrobisz skrypt z tym wszystkim o czym piszesz to znajdziesz na niego klientów. Ja bym może jeszcze ze swojej strony zaproponował jakąś prostą możliwość dodawania artykułów, które mogłyby być przypisywane tak jak strony do kategorii katalogu i które można by było jakoś rozsądnie umieścić w templatce w sąsiedztwie wpisów.

To również przewidziałem tak implementując teraz kod by w przyszłości dorobić modyfikację do dodatkowego preclowania jednak tak jak w przypadku PayPal to funkcja na kolejne wersje. Tu nawet część jest zrobiona m.in. prosty edytor tekstowy z przyciskami narzędzi który chciałem dołączyć do otwartego mini - teraz przyda się do SEOKatalogu.

zgred - oczywiście testy będą !!!

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Umówmy się, że jak chcemy płatne katalogi to chcemy od razu angielska wersję i obowiązkowo paypala do tego, bo tutaj w pl jest to biznes mało opłacalny.

Tak jak napisałem w poprzednim poście na razie tego życzenia spełnić nie jestem w stanie tzn. jestem ale pewnie kosztem przedłużenia premiery o kilka tyg. Co do wersji ang. katalogu - to będzie już na starcie.

General jaki skomplikowany system? Podałem Ci plik z classą dla paypalla - nie sądzę, żeby dotpay miał prostrzą implementację.

Tak bardzo dziękuję Ci za tą klasę. Problem jednak w tym że dotpay nie ma żadnej implementacji bo tam wszystko można oprzeć na jednorazowych kodach - czyli nie musisz sprzężać klasami swojego katalogu z stroną operatora jak to ma miejsce w PayPal - po prostu kupujesz usługę dostajesz kod który wpisujesz już w momencie dodawania wpisu w formularzu. A w PayPal ? Sam zobacz:

08fec16127bd3884b7d0e4cfd72224b5.png

Źródło: https://blog.mmx3.pl/tag/paypal/

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Cena od 100$

Kodowanie na domenę tak jak u mnie na ___www.free-search.eu skrypt LinkX ( źrodło, na dole <!-- 98c44ed4 --> )

Samogenerujące miniaturki np. tak jak w ___katalog.hurricane.pl ( z windowsa )

Języki PL EN

Odpłatności Paypal, coś z PL bankami, SMS

Super wyróżnienie Premium Links

łatwa możliwość dodawania nowym pól do formularza.

Tagcloud

Sitemap

Spam system do uzytkowników

Skórki oddzielone od kodu

może Google Maps

Suport ( płatne forum np. 10$ rok ) - łatwe aktualizacje ( żebym nie musiał tydzień strony do ładu doprowadzać po aktualce )

Wad otwarty.pl mini nie znam bo nie używam ( darmowy ). Ale jakby cena była rozsądna czyli od 100$ to na 100% bym kupił.

Jak ktoś chce katalog to zapłaci a 300 czy 500 zł to nie taki duży wydatek.

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

Jak ktoś chce katalog to zapłaci a 300 czy 500 zł to nie taki duży wydatek.

Ja proponuje 2000zł.

Nabijasz się ... hmm

Ale to wcale nie jest tak dużo. A co myślisz, że jak by był odjechany na maxa katalog za 2 koła to nie znalazł by kupców ? Sam bym kupił :)

nawet chciałem, żeby mi gość stworzył jakiś fajny katalog z bajerami ale jak walnął cenę to padłem na RYJ.

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

Ty byś wydał 2 koła w katalog z bajerami, ja osobiście te 2 koło wydałbym trochę lepiej i z większą korzyścią.

Ja wiem ,że sporo osób tu da te 5 stów ,bo fajnie mieć katalog , a ja wolę mieć porządne zaplecza , niż jeden katalog.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

skoro indexu wersja unlimited domain kosztuje 1499USD i są nabywcy to czemu za 2 kola PLN miałbym nie kupić :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności