Skocz do zawartości

Czy jesteście zainteresowani nowym otwarto-podobnym katalogiem?

General_Depet

Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany nowym otwarto-podobnym katalogiem o ograniczonej dostępności?

• Nie - wolę dotychczasowego darmowego otwarty mini
      42
    • Tak - wolę nowy otwarto-podobny katalog ograniczony niewielką opłatą
      97

Rekomendowane odpowiedzi

Mam najdzieję , że skrypt katalogu nie będzie czyścił formularza po błędnym przepisaniu tokena :P

Hehe przemyślane już na etapie planowania struktury - wszystko leci wpierw do sesji :) - zresztą token nie będzie stanowić tu problemu bo wpisuje się go w etapie podania nazwy kategorii lub podkategorii lub adresu strony - później dopiero uzupełnia się dane.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to na kiedy przewidujesz taką wersję demo ?

Czytaj

Postaram się wydać jak najszybciej - najwyżej pewnych rzeczy w pierwszej wersji jeszcze nie będzie. Sporo już jest zrobione - mam nadzieję że do końca lutego interfejs użytkownika zostanie definitywnie skończony i będę mógł się zabrać w końcu za Panel Administracyjny.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

i jak idą pracę nad projektem :-) ?

Cały czas grzęznę z tym importerem - wszystko działa dla tych samych IDków co w poprzednim katalogu ale już dla opcji importu z nowymi IDkami pierdzielą się relacje. Mam nadzieję że dziś w końcu to skończę i zabiorę się za coś ciekawszego. Reszta praktycznie bez zmian - dokończyłem tylko podstronę z szczegółami wpisu i zrobiłem logowanie do PA.

Cały czas grzęznę z tym importerem - wszystko działa dla tych samych IDków co w poprzednim katalogu ale już dla opcji importu z nowymi IDkami pierdzielą się relacje. Mam nadzieję że dziś w końcu to skończę i zabiorę się za coś ciekawszego. Reszta praktycznie bez zmian - dokończyłem tylko podstronę z szczegółami wpisu i zrobiłem logowanie do PA.

Czekamy zatem niecierpliwie na jakąś wersję beat'a :-)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Chyba wreszcie skończyłem importer - przetestowałem go na 5 różnych hostingach i pięknie działa ale i tak są pewne problemy techniczne już nie do przeskoczenia - niektóre serwery ze względów bezpieczeństwa ustawiają czas wykonywania skryptu na max. 30 sekund po czym ucinają połączenie - przy włączonym generowaniu tagów podczas importu nie ma szans zaimportować starych wpisów. Na tych z set_time_limit(0); da się zaimportować teraz nawet 5 megowy plik w całości - inaczej trzeba dzielić plik na mniejsze części. Aha wpisy z otwartego będzie można dodać natychmiast bo eksporter jest już wbudowany w miniacza a nowy skrypt korzysta z tej samej struktury pliku XML.

Czekamy zatem niecierpliwie na jakąś wersję beat'a :-)

Raczej nie będzie otwartej wersji beta na Wasze serwery - gdy skrypt zostanie już przynajmniej w 90% ukończony wyślę go po prostu do wybranych osób na testy oczywiście jeśli Ci wyrażą chęć na takie testy.

Heh no tak - niestety musicie się uzbroić w cierpliwość - budowa katalogu od 0 to jest naprawdę sporo roboty. Sporo czasu zżarł ten importer ale cóż to ma być jedna z najważniejszych funkcji nowego skryptu więc to była konieczność. Dziś nadrobiłem jednak zaległości - gotowe są podstrony podkategorii i kategorii, doszła nowa zakładka do PA - "Optymalizacja" dzięki której można przeliczać relacje, kategorie, podkategorie, wpisy, tagi, robić backupy bazy danych itd. - jutro najfajniejsza część czyli formularz dodawania nowej lub modyfikacji już istniejacej w katalogu strony :)

Czyli jesteś już bliżej końca :)

Tak do połowy marca będzie już wszystko ukończone?

Raczej nie ;) ale fakt w ostatnich dniach zrobiłem więcej niż zamierzałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności