Skocz do zawartości

Najlepsze serwery na zaplecze

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Zajmujesz się pozycjonowaniem stron? W takim razie zapraszamy Cię do skorzystania z naszej oferty, dzięki której za 15 zł netto miesięcznie (18,30 zł brutto) otrzymasz dostęp do 5 adresów IP na których będziesz mógł tworzyć konta www i dodawać domeny. W ramach opcji SEO otrzymasz dostęp do panelu resellerskiego oraz 5 adresów IP z co najmniej dwóch klas adresowych. Tę opcję możesz zamówić z panelu Klienta po założeniu konta lub w dowolnym innym momencie."

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ...

płacąc 15 netto , dostajemy 5 nr IP , w tym przynajmniej 2 z grupy C ?

Ja kilkanaście stron trzymanych przezemnie przeniosłem na dreamhost. Chodzą normalnie a ograniczeń prawie żadnych.

Jakiś 10 super kodów od nich dostałem na zniżkę jak ktoś chce to dam na PW.

Do tego mam easyisp który chodzi najgorzej ze wszystkich i kilka innych.

W darmowe się juz nie bawię.

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

hejowicz: chodzi o konto seo w neteasy? podam ci na moim przykladzie, zamowilem dwa dni temu sobie konto i dostalem dostep do 2 x IP z klasy 94.229.x.x i do 3 x IP z klasy 77.74.x.x. :D.

b2rt0sz: oczaoplasu dostaje od tego awatara twojego!

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności