Skocz do zawartości

Najlepsze serwery na zaplecze

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hostnine.com - wiele IP, jedyne co można się obawiać to obciążeń i zablokowania konta, robię co 3 dni backup w razie wyrzucenia mnie ;) ponad miesiąc jestem u nich

vipserv.org - hosting ideał, a admin to cyborg - chyba nie śpi :D. Jeśli jest jakiś błąd, po zgłoszeniu od razu naprawiają. Niestety nie ma kontaktu telefonicznego i to się może nie podobać, ale poprzez e-mail baaardzo szybko odpowiadają. 3ip do wyboru. Używam ponad pół roku.

neteasy.pl - chyba już rok jestem u nich. Bardzo elastyczni są co do cen (ustalanie indywidualnych pakietów). Nie wiem jak pakiet seo wygląda, ale prawdopodobnie również tam się przeniosę. Kiedyś były problemy z błędem 500, teraz nie wiem jak jest, mniej używam tego hostingu.

Jest mi dobrze i przyjemnie z tymi hostingami :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Tak w nocy sobie myślałem i zapomniałem wymienić wśród polecanych neteasy.pl, hc.pl, lokoz.com, kei.pl :D

ale może powiecie jak wygląda sprawa IP ?

Jeżeli chodzi o IP to szybki-serwer.pl, cal.pl, lokoz.com, neteasy.pl, hc.pl, kimsufi.pl mogą zaoferować większą ilość.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Kei.pl - 100 wordpressów i żadnych przeciążeń ;p

akurat ten hosting odradzam. Wypowiedzieli mi umowe po miesiącu za przeciążenia. Niby mi te kilka stron co tam stało generowało 100% zużycia procesora. Po przeniesieniu jednak ich na własnego dedyka między 200 innych stron, zużycie procka było na poziomie 10% więc ktoś tu z kimś w ch... poleciał najzwyczajniej.

No ale tak jest w prawie wszystkich hostingach, że parametry jakie ci oferują można między bajki włożyć dlatego uważam, że jeśli hosting to już jak najmniejsze konto pod jedną stronę. Czym większe konto tym większa ściema.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kei.pl - 100 wordpressów i żadnych przeciążeń ;p

To chyba są małe wordpressy. Ja mam ich tylko kilka, i co jakiś czas potrafią spłatać psikusa. Poniżej obrazek ze statystykami z wczoraj:

zaplecze-kei.pl.gif

Zauważ, że Pajmon.com to zwykły blog, nie zapleczowy - linkowany tylko naturalnie, więc nie ma zbyt często najazdów bootów. Optymalizowany jak tylko potrafię (SuperCache, PHPSpeedy itd). A blog w subdomenie "windsurfing" to blog z kilkoma tysiącami wpisów z podpiętym SWL. Zwykle siedzi spokojnie, a wczoraj proszę - za pięciu pojechał. I to tylko przy 46 wizytach! W tym czasie pajmon.com miał ponad tysiąc wizyt i jedna czwarta obciążenia.

Seo.pajmon.com to katalog na OTMini, a shop i spells to sklepy ESC.

Gielo, ja też myślę, że te statystyki czasami mają dziwne wskaźniki, ale serwer Kei.pl to jeden z tych, które cenię najbardziej.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Serwery jakie znam z kilkoma IP:

Polskie:

lokoz.info - 32 IP 4 klasy

www.neteasy.pl/ - opcja SEO 5 adresów IP 2 klasy

www.kimsufi.pl - dedyk gdzie mozna dokupywać IP 4 zl netto

Zagraniczne:

ixwebhosting.com

Hostnine.com

Czy jest moze jeszcze cos godnego uwagi, jesli chodzi polskie i zagraniczne serwery z większą ilością adresów IP... ?

no cóż. po konsultacjach z neteasy wyszło że linksor.com nie pociągą :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

on stoi na dedyku :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kto pyta nie błądzi. pzoa tym gdyby mieli VPSy byłoby lepiej :D na pewno mieliby wielu klientów.

aczkolwiek pewnie to niebyłby ich core biznes :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności