Skocz do zawartości

Jedna strona

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro nie można zmieniać regulaminu to:

Nie widziałem nigdzie ograniczenia dotyczacego terminu zgłaszania stron.

Prawdopodobnie jeżeli zgłosze to zrobię to 1 października o godzinie 13:30.

Bo rozumiem że nie wążne ile jest w konkursie a ważne że jest tak ???

I wymysl jescze kilka tematów żeby było o czym pisać :x

Masz wodę na młyn 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

hm, oj pytam o ważne dla mnie rzeczy.

Zaakcpetowana pod kątem regulaminu.

Hm, no tak tak regulamin mówi że ma być jedna, może stosować wszystkie techniki to dlaczego miałaby nie zostać zaakceptowana ???.

Ale zresztą to już kwestia organizacji.

Dobrze byłoby napisać do kiedy można zgłaszać strony by zostały zaakceptowane.

Nie doszukałem się nieczego by strona nie spełniała regulaminu ;-)

piotrku bo tak jest, i powiem że szkoda że dopiero teraz a z drugij strony dobrze że teraz.

Bo już teraz wszyscy dojdą że to całkiem fajna zabawa.

Wynik ważny ale sama frajda lepsza, to pokaże jacy jesteśmy nie zdrowi.,

Mam tylko obawe z tymi danymi - a jak jakiś instytut od leczenia wad mózgu zacznie leczyć ludzi z TOP 100 :-) to łatwo ich znajdzie ;-).

Tak czy tak ciesyz mnie też data :) 1 paz., 2 mam urodzinki więc bez różnicy na wyniki będę zadowolony :-) i o rok starszy

Musimy mieć dane osobowe aby nikt potem nam nie zarzucił że ososba była podstawiona

Bedziemy starali się w trosce o forumowiczów przechowywać je rzetelnie i zgodnie z prawem

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Musimy mieć dane osobowe aby nikt potem nam nie zarzucił że ososba była podstawiona

Bedziemy starali się w trosce o forumowiczów przechowywać je rzetelnie i zgodnie z prawem

Pozdrawiam

Na zbieranie i przetwarzanie danych osobowych musisz mieć niestety zgodę GIODO. :-(

Pozdrawiam

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Nie muszę bo konkurs odbywa sie za granicą

Jestesmy po rozmowach z Prawnikami i ministerstwem finansów

To zapielismy na ostatni guzik

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności