Skocz do zawartości

Czy za to nie będzie ban-a ?

Maxximilian

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o rotacyjne (losowe) wyświelanie linków dla zapytań niszowych lub dziwnie sformułowanych (w sumie ok. 13000 różnych linków, z których mam minimum dwa wejścia na tydzień na 650000 podstronportalu i subdomen. Trochę się boję, bo biorąc uwagę, że parę razy natrafiałem na informację blogerów, że nokaut na masową skalę stosuje techniki optymalizacji za które inni dostaja bana np. ukryte duże ilości linków, doorway-pages (tak nawiasem mówiąc sony.maximedia.pl to też ta sama historia), farmy linków etc. Myślę, że jest to 100% przykład na to, że są równi i równiejci - nie wiem czy jest to tylko kwestia nietykania dużych klientów dla reklam w wyniakah wyszukiwania, czy jakieś kwestie dodatkowe - ale mnie akurat może się do odbić głębokim czknięciem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności