Skocz do zawartości

www.wozkiwidlowe24.info

widlowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

popuscilem się na wlasna stronkę z ogłoszeniami i katalogiem firm wózków widłowych, serwisem, wynajmem oraz sprzedażą róznych marek wózka widłowego. I zapytam od razu jka myslicie, czy warto pozycjonowac kilka róznych domen w - generalnie - tym samym stylu:

zapraszam na www.wozkiwidlowe24.info Wózki widłowe nowe i uzywane - specyfikacje i konstrukcje wózków widłowych

www.wynajemwozkow.com.pl

tu sa dwie domeny z czego na www.wynajemwozkow.info google zrobil mi bana:(

www.jcb.org.pl - Maszyny budowlane i rolnicze JCB

https://www.magazynowe.info

pozdrawiam

postawilem dwa adresy www.wynajemwozkow.com.pl i info na jednej tresci strony - dwie domeny skierowane na ten sam katalog

i google zaindeksowal com.pl a bana puscil na info - to jakis czas temu. - i teraz juz sie boje

Prosze powiedzcie mi jedna rzecz:

jak zrobić by wyszukiwarki indeksowaly tresc na stronie, a nie podany przeze mnie descr..

jak to sie w ogole dzieje.

myślę ze trzeba osunąć wszystkie desc z serwisu, ale nie jestem pewien i boje się tak radykalnie tu zatańczyć..

no wlasnie - piszesz ze trzeba umieć, ale skądinąd wiem ze skierowanie kilku domen na te sama stronke - nawet skopiowana do roznych katalogow z roznym meta nie da rady oszukac googla i ban bedzie na bank,

wiec byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktos skierował mnie na treśc z której moglbym sie tego nauczyć.

Jestem wprawdzie - historykiem - heheh i musze dorobic do 1300 zł pensji - nienie - na prawde to pasjonujace zajecie te stronki www.

zagryzam jezyk bo 4 lata temu mialem domeny w stylu rankingOfe,pl, sciezki,pl, ubezpieczeniaOnline,pl i com,pl i kilka innych i wszystko to puscilem bo wiecej zrozumiec natenczas nie moglem.

Teraz mam chyba z 8 domen branzy wozkow widlowych, budowlanemaszyny.org, ciagniki.org.pl, jcb.org.pl, wozkiwidlowe24.info, wynajemwozkow.com.pl i info, magazynowe.info

i bardzo chce zawalczyc - tak prywatnie ale z zapalem i nie mam pojecia jak sie do tego profesjonalnie zabrac.

Jeśli macie jakies propozycje jak można te domeny wykorzystać, badz jak ich nie zepsuc

oczywiście proszę o poradę ludzi z gruntu zyczliwych.

\mam te serwisy na joomli i nawiekszym klopotem dla mnie jest kwestia subdomen - nie da sie tak po prostu zalozyc subdomeny - trzeba calosc joomla kopiowac do innego katalogu z inna baza danych i kazdorazowa aktualizacja w kilku katalogach naraz.

pozdrawiam i w ogole dzieki za zainteresowanie

w sumie.

www.wozkiwidlowe24.info

jesli cos schrzanilem prosze powiedzcie

popuscilem
? :)

https://www.google.com/search?q=site%3Awozkiwidlowe24.info gdzie masz bana ?

Warto pozycjonować kilka domen bo można łatwo obstawić kilka pozycji w G ale trzeba umieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności