Skocz do zawartości

co obstawiacie

piotrek

jak zostanie zajęte 1 miejsce  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak zostanie zajęte 1 miejsce

• przebiegłością Uczestnika :)
      21
    • samą ilością linków
      33
    • o wygranej zdecyduje precyzyjny content
      8
    • a może spamem
      14
    • albo cloakingiem
      1
    • o wyniku zdecyduje przypadek
      0

Rekomendowane odpowiedzi

do tej pory mamy 18% obstawiających spam, Arturro podpowiada, że spam to powtarzające się (często ukryte) najważniejsze słowa...

a ile skuteczności w spamie mamy na dzień dzisiejszy? Taką stronę widzę dopiero na pozycji 44 czyżby te 18% osób zapomniało że Google dysponuje świetnymi algorytmami? :D

Aktualnie pozycję 3 zajmuje strona propagująca alternatywne dla IE przeglądarki browsehappy.pl, strona nie bierze udziału w konkursie ale brawa dla nich za siłę linków! =D>

Gdzie nam spadło Google? aktualnie zajmuje pozycję nr 5. czy ktoś zgadnie dlaczego i czy taki sam los spotka stronę microsoftu i browsehappy? napewno każdy Uczestnik konkursu ma już własne zdanie na ten temat... warto zachować je dla siebie :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Aktualnie pozycję 3 zajmuje strona propagująca alternatywne dla IE przeglądarki browsehappy.pl, strona nie bierze udziału w konkursie ale brawa dla nich za siłę linków!

Gdyby kogoś interesowało...

https://www.mozillapl.org/forum/post-89093.html

https://mozillapl.org/forum/about-15741.html

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

i co z tymi linkami? ;)

40% twierdzi że sama ilość linków wystarczy żeby wbić się i utrzymac na 1 miejscu, strony pozakonkursowe zaczęły uciekać, najlepszym przykładem jest browsehappy, które pomimo dużego wsparcia linkowego spadło poza 20 pozycję.

a co ze spamem? :D

19% twierdzi że spamem mozna wygenerować świetną pozycję :) taka strona spadła z 44 pozycji na 74

zwiększyła się liczba zindeksowanych stron tym samym zwiększyła się konkurencja, fraza zwraca dziś 245.000 dok, a allinanchor: 188

na stronach allegro można przeczytać cos o dożywotniej gwarancji na pozycjonowanie :) jak tylko to przeczytałem to myślałem że do końca konkursu zostaną na 1 miejscu... aktualnie spadek do 7 pozycji, zobaczymy co będzie dalej :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

na stronach allegro można przeczytać cos o dożywotniej gwarancji na pozycjonowanie :P jak tylko to przeczytałem to myślałem że do końca konkursu zostaną na 1 miejscu... aktualnie spadek do 7 pozycji, zobaczymy co będzie dalej :)

hehe :D OSE bylo by zbyt łatwą dziedziną, by raz uzyskana pozycja byla wiecznym rezultatem ;)

pzdr.

Sam osobiście zastostuje około 10 technik pozycjonowania.

omg :mrgreen: uważaj żeby Ci się same nie wykluczały :D

Jest takie powiedzenie, że najgorsze są takie ptaki, które srają na własne gniazdo

rotfl :mrgreen:

Jakby konkurs trwał załóżmy 2 tyg to stawiałbym na przebiegłość, a tak to pasują mi 3 pierwsze odpowiedzi zmixowane :mrgreen:

Ja sądzę iż wygra MSn.com :( he zlukałem po sieci i widzi iż ktoś sabotuje konkurs np na linkorze czy innym szmelcu. A konkurs przypomina mi coś podobnego do konkursów organizowanych dla haxorów nigdy nie wygrywa nikt poważny bo wtedy musiał by się ujawnić swoje dane + rozgłos który czasami przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności