Skocz do zawartości

Wiek domeny

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

mam domenę cybermp3.pl w statystykach zobaczyłem ze ma 3 lata 279dni,jeśli możecie to prosze sprawdzić bo może się myle albo coś, nie była prawie pozycjonowana,ma PR2,i tu mam pytanie co ma wiek domeny do pozycjonowania ? im starsza tym lepsza ale czy moge np: zaczać konkretnie linkować ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Należy prześledzić historię domeny (czy coś pod nią stało), sprawdzić ilość backlinków, czy istnieje jeszcze w cache google. Im domena miała się lepiej zanim wpadła w twoje ręce tym lepiej będzie przyjmowała linkowanie, będzie miała większą moc jako zaplecze lub będzie ją można pewnie linkować z np. SWLi.

Poczytaj jeszcze w tym artykule jak na google wpływa wiek domeny: https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/pa...pozycjonowanie/

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

To ja zapytam tak, lepiej wydać 1k pln na domenę ponad 2 letnią, z linkami z jakiś tam katalogów prowadzącymi do niej, PR1.

Czy lepiej te 1k wydać na promocję nowej domeny?

Tematyka dość ciężka jest, strona pod tą domeną będzie bardzo dobra, na autorskim oprogramowaniu ... :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

To ja zapytam tak, lepiej wydać 1k pln na domenę ponad 2 letnią, z linkami z jakiś tam katalogów prowadzącymi do niej, PR1.

Czy lepiej te 1k wydać na promocję nowej domeny?

Tematyka dość ciężka jest, strona pod tą domeną będzie bardzo dobra, na autorskim oprogramowaniu ... :)

ej bym patrzyl na nazwe samej domeny, bo jak tylko katalogami to znowu az szalu nie robi. poz tym jak bedziesz mial nowa a bedziesz ostrozny to nic sie nie stanie. za 1k kilka zapleczowek juz postawisz...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

domeny obydwie są dość podobne, bez rewelacji, ale nie są też złe :)

Trudno powiedzieć, po tym co opisałeś 1K za samą domenę bym nie dał, chyba że zależy ci też na treści i oprogramowaniu i uważasz, że są tyle warte. W sumie co możemy ci polecić nie znając tej domeny? ;)

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Tak jak napisałem, na ile ten wiek domeny jest ważny, i to że przez rok na niej był portal w stylu jaki ja chcę uruchomić.

Czy kupić domenę za 1k, czy użyć domeny wczoraj zarejestrowanej, a 1k przeznaczyć na linki itp. do niej :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

wracając do tematu :) czy walnąć SWL rotacyjny można ? przy tak dość starej domenie

powtórze ;) wracając do tematu biggrin.gif czy walnąć SWL rotacyjny można ? przy tak dość starej domenie ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności